Kurv
Min Side
Familie griller i haven, hvor indboforsikringen også omfatter havemøbler.

Vores forsikringer er Bedst i test igen og igen – både sammen og hver for sig

Når du er forsikret hos os, er der stor chance for, at én eller flere af dine forsikringer er kåret Anbefalet eller Bedst i test hos Tænk. Vi har nemlig mange flotte kåringer i ryggen.

Senest i juli 2024 har vores hundeforsikring vundet Bedst i test, og i november 2023 vandt vores ulykkesforsikring Bedst i test for sjette gang. Vores fire store forsikringer indbo-, ulykkes-, bil- og husforsikring vandt i juni 2023 Bedst i test på samlet pris og dækning – selvom vi hverken har pakker eller samlerabat. Så det er vi ret stolte af!

Det firkantede mærke
På vores forsikringsoversigt kan du se, hvilke forsikringer der lige nu er kåret Bedst i test eller Anbefalet. Kig efter det firkantede mærke.

Herunder kan du læse mere om hver kåring.

Se alle forsikringer
Familie griller i haven, hvor indboforsikringen også omfatter havemøbler.

Hvem kan blive medlem?

Kom indenfor i fællesskabet, og lad os hjælpe dig med at finde den rigtige vej ind. Du kan fx blive medlem, hvis du er lærer, pædagog eller har en lang videregående uddannelse. Din partner og dine forældre kan også være din genvej.
Find din vej ind

Bedst i test – endda uden samlerabat

Vores medlemmer er altid lige, og derfor har vi ikke samlerabat eller pakker med særlige fordele. Uanset, om du skal have 1 eller 10 forsikringer hos os, skal prisen på den enkelte forsikring være ens for alle. Og selv uden samlerabat er vi kåret Bedst i test på en samlet pakke med vores 4 store forsikringer indbo-, hus-, bil- og ulykkesforsikring.

Det fortæller os, at vi skruer vores dækninger og priser sammen på den helt rigtige måde – til glæde for alle vores medlemmer.

Se vores seneste kåringer

Juli 2024: Vores hundeforsikring er Bedst i test

Så kom vores hundeforsikring også i fornemt selskab. Den er nemlig kåret Bedst i test. Forbrugerrådet Tænk skriver bl.a. disse pæne ord, om hvorfor den har vundet:

'Lærerstandens Brandforsikring tilbyder testens næstlaveste priser samtidig med en godt dækkende hundeforsikring og tildeles derfor bedst i test. Lærerstandens Brandforsikring udmærker sig bl.a. ved at have en lav selvrisiko samt ingen racebegrænsninger på deres dækninger. Herudover scorer Lærerstandens Brandforsikring også karakteren "god" på kundetilfredshed.' 

Juli 2024

Juni 2024: Tænk anbefaler vores bilforsikring til elbil

Tænk giver vores bilforsikring til elbil Anbefaler-stemplet. Det er på baggrund af en test af 12 forsikringsselskaber.

De giver os den bedste bedømmelse på vores forsikringsvilkår og kundetilfredshed, samt fremhæver, at vi har få klager i ankenævnet.

Juni 2024

November 2023: Vores ulykkesforsikring er Bedst i test for 6. gang

For 6. gang kan vi sætte det fine firkantede mærke på vores ulykkesforsikring og børneulykkesforsikring. Forbrugerrådet Tænk har testet 15 ulykkesforsikringer, hvor vi altså scorer en topplacering. Forbrugerrådet lægger særlig vægt på pris, dækning og kundetilfredshed, og det er noget, der også er fokus på i LB Forsikring.

Gode produkter til skarpe priser
“Vi har som en ambition at levere gode produkter til skarpe priser, så vi er naturligvis meget glade for dagens nyhed om, at vi får Forbrugerrådets kvalitetsstempel Bedst i Test på ulykkesforsikringen,’’ lyder det fra Mikkel Frost Kopenhagen, Direktør for Forretningsudvikling og Innovation.

Vi har tidligere vundet Bedst i Test på ulykkesforsikringen i 2022, 2019, 2017, 2015 og 2013.

November 2023

Juni 2023: Vores forsikringer er samlet set bedst på pris og kvalitet

I juni 2023 lavede Forbrugerrådet Tænk Penge en analyse af, hvilke forsikringsselskaber der har den bedste og billigste samlede forsikringspakke (indbo-, bil-, ulykkes- og husforsikring). Vi blev kåret som samlet vinder og Bedst i test. Vi klarede os især godt prismæssigt og kvalitetsmæssigt.

Kåringen var bemærkelsesværdig, fordi vi ikke arbejder med samlerabat – modsat andre forsikringsselskaber, der placerer sig godt i testen. Alligevel kan prisen hamle op med de andre forsikringsselskaber.

Juni 2023

Maj 2023: Vores rejseforsikring er Bedst i test for 3. gang

Forbrugerrådet Tænk Penge har for 3. gang kåret vores rejseforsikring Bedst i test. De bemærker især, at vi har en god dækning til en god pris, og at prisen hos os altid vil dække hele verden, for vi har kun en verdensdækning.

Maj 2023

December 2022: Vores bilforsikring til elbil er Bedst i test for 2. gang

For anden gang i træk bliver vores forsikring til elbiler kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk.

Forbrugerrådet Tænk fremhæver både den rigtig gode dækning, konkurrencedygtige priser og meget tilfredse medlemmer som nogle af årsagerne til kåringen.

December 2022

Oktober 2022: Vores husforsikring er Bedst i test

Forbrugerrådet Tænk fremhæver, at vores nye husforsikring sikrer vores medlemmer markedets bedste grunddækning til en lav pris. Ved testen af husforsikringer hos 15 forskellige forsikringsselskaber konkluderer Forbrugerrådet Tænk, at vi ”har den bedste forsikringsmæssige dækning i testen”.

Derudover lægges der vægt på, at vi har den ”højest målte kundetilfredshed samt på tilfælde af klager, hvor forbrugeren har fået medhold i ankenævnet”.

Oktober 2022

April 2022: Vores ulykkesforsikring er Bedst i test for 5. gang

Forbrugerrådet Tænk har undersøgt 14 forsikringsselskaber i testen og fremhæver bl.a., at vores ulykkesforsikring har god dækning og lave priser, og at vi har få klager i ankenævnet.

"Vi er rigtig stolte af, at vi igen har fået en ’Bedst i test’ fra Forbrugerrådet Tænk. Vi vil gerne give vores medlemmer den bedste dækning til gode priser på alle vores forsikringer, og med ’Bedst i test’-stemplet på vores ulykkesforsikring har vi Tænks uvildige kvalitetsstempel på alle vores store forsikringsprodukter", siger Philip Wegloop, direktør for Produkt, Digitalisering & Marked hos LB Forsikring.

April 2022

Januar 2022: Vores indboforsikring er Bedst i test for 6. gang

Januar 2022: Vores indboforsikring er Bedst i test for 6. gang

Tænk Penge begrunder kåringen med, at det er en af de bedste dækninger og til en lav pris. I testen fremhæves det også, at vores indboforsikring, i modsætning til mange andre selskaber, dækker vores medlemmernes udeboende børn, til de er 21 år - og ikke kun til de fylder 18 år.

Vi har ændret vores vilkår, så børn af medlemmer kan blive selvstændige medlemmer hos os, uanset hvad de laver. Før skulle børnene selv være medlemsberettiget, når de fyldte 21 år og ikke længere er dækket af deres forældres forsikring. Det er de nu helt automatisk, hvis bare en af deres forældre er med hos os. Vores eneste krav er, at de melder sig ind inden de er fyldt 31 år.

Januar 2022

August 2021: Vores bilforsikring til elbil er Bedst i test

Forbrugerrådet Tænk Penge har for første gang lavet en stor test af forsikringer til elbiler på det danske marked, og vi er kåret  Bedst i test blandt 15 testede selskaber.

Tænk Penge fremhæver, at vores elbilforsikring har testens laveste priser, og forsikringsvilkårene er blandt de bedste hos forsikringsselskaberne i testen.

Kaskoforsikringen på elbilforsikringen dækker batteri, ladeboks og ladekabel, og er skræddersyet til el- og hybridbiler, og vi forventer at vi vil udbygge forsikringen og tænke i løsninger, der er til gavn for vores medlemmer med el- og hybridbiler.

August 2021

Juni 2021: Vores rejseforsikring er Bedst i test

Forbrugerrådet Tænk Penge har kåret vores rejseforsikring, Rejseforsikring Verden, Bedst i test.

Forbrugerrådet Tænk Penge fremhæver i deres bedømmelse dækningen og prisen på dækningen på rejser til hele verden. ”Det er især på verdensdækningen, at prisforskellene bliver markante, hvor LB Forsikring er billigst med 971 kroner uden samlerabat,” skriver Forbrugerrådet blandt andet i testen.

Vores rejseforsikring dækker i hele verden, det betyder, at du ikke skal være opmærksom på eventuelle undtagelser i dækningen i Europa, hvor lande uden for EU som Tyrkiet og nu også Storbritannien kan være undtaget. Samtidig er dækningen i hele verden den klart billigste blandt de 14 forsikringer Forbrugerrådet har testet.

Juni 2021

Marts 2021: Tænk anbefaler vores husforsikring

Tænk Penge giver os stemplet, Anbefaler, og skriver i deres begrundelse blandt andet:

”Lærerstandens Brandforsikring har den bedste dækning, og det er også det selskab, som klarer sig bedst, når man ser på, hvor mange sager selskabet taber i Ankenævnet for Forsikring.”

Tænk Penge har dog også lagt mærke til vores lave selvrisiko:

”Selvrisikoen hos Lærerstandens Brandforsikring på 2.330 kroner er dog også den laveste i testen, og generelt betyder en lav selvrisiko en højere pris på forsikringen.”

Marts 2021

November 2020: Vores indboforsikring er Bedst i test for 5. gang

For femte gang i træk har Forbrugerrådet Tænk Penge kåret vores indboforsikring til at være Bedst i test.

I Forbrugerrådets blad Tænk Penge begrunder de kåringen med, at der er gode dækninger, lav pris, høj kundetilfredshed og få klager: "Lærerstandens Brandforsikring er testvinder og tildeles et Bedst i test. Lærerstandens Brandforsikring er billigst i testen, og dækningen er blandt de bedste.” Indboforsikringen vandt også Bedst i test, da Forbrugerrådet testede i 2019, 2018, 2017 og 2015.

Det er ikke første gang at Lærerstandens Brandforsikrings forsikringer opnår titler som Bedst i test flere gange i træk. Tidligere på året blev vores fritidshusforsikring kåret Bedst i test og både vores bil- og husforsikring er anbefalet.

November 2020

Marts 2020: Vores fritidshusforsikring er Bedst i test

Forbrugerrådets magasin Tænk Penge har testet pris og dækning for 13 forsikringsselskaber, der udbyder fritidshusforsikring. Vores forsikring får – som den eneste – kåringen Bedst i test.

I artiklen fra magasinet Tænk Penge fremhæves det, at det i høj grad er dækningen mod råd, der adskiller forsikringsselskaberne i testen. Et problem, som særligt fritidshuse er udsatte for. Her fremhæves vi som et af de få selskaber, der ”dækker rådskader godt”. Det gør vi fx ved at dække skade på træværk som følge af råd, som har betydning for træets bære- eller funktionsevne.

Tænk Penge har følgende gode råd til dig som ejer af fritidsbolig:

  • Overvej, om du har behov for tilvalgsdækninger såsom kosmetisk dækning eller dækning af skader, som en lejer laver på fritidshuset. Overvej dit behov for særlig dækning af rådskader.
  • Husk at vedligeholde din fritidsbolig. Du har pligt til at sørge for vedligeholdelse af din fritidsbolig for at være dækket i forskellige skadestilfælde.

Marts 2020

Oktober 2019: Vores forsikringer er samlet set bedst på pris og kvalitet

I oktober 2019 lavede Forbrugerrådet Tænk Penge en analyse af, hvilke forsikringsselskaber der har den bedste og billigste samlede forsikringspakke (indbo-, bil-, ulykke- og husforsikring). Vi blev kåret som samlet vinder og Bedst i test. Vi klarede os især godt prismæssigt og kvalitetsmæssigt.

Kåringen var bemærkelsesværdig, fordi vi ikke arbejder med samlerabat – modsat andre forsikringsselskaber, der placerer sig godt i testen. Alligevel kan prisen hamle op med de andre forsikringsselskaber.

Oktober 2019: Tænk anbefaler vores bilforsikring
I oktober 2019 testede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge bilforsikringer, hvor vores bilforsikring blev kåret Anbefaler blandt 16 forskellige forsikringsselskaber.

Samlet set bedste dækning

Forbrugerrådet fremhæver, at vi tilbyder den samlet set bedste dækning, kundetilfredshed og statistik fra ankenævnssager. Desuden er prisen blandt de billigste i testen. 
Oktober 2019: Vores indboforsikring er Bedst i test for 4. gang i træk

I oktober 2019 testede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge 16 forsikringsselskabers indboforsikringer. Vores indboforsikring blev kåret Bedst i test for 4. gang i træk - vi har også fået kåringen, da Forbrugerrådet testede i 2018, 2017 og 2015.

Lav pris og god dækning
Tænk Penge fremhæver, at prisen er den billigste i testen, og dækningen blandt de bedste.

Juni 2019: Vores ulykkesforsikring er Bedst i test for 4. gang i træk

I Juni 2019 testede Forbrugerrådets magasin Tænk Penge 13 forsikringsselskabers ulykkesforsikringer. Vores ulykkesforsikring blev kåret Bedst i test for 4. gang, da vi også har fået kåringen i 2013, 2015 og 2017. Samlet set er vores forsikringer blevet kåret Bedst i test eller Anbefaler 13 gange.

Lav pris og gode betingelser
Tænk Penge fremhæver, at prisen er blandt de billigste i testen, og at vi har de næstbedste betingelser for forsikringsdækning – kun overgået af GF Forsikring, som også modtager kåringen.

Ny forsikring? Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald