Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

33 95 76 80

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.Mand sidder i stolen med sin telefon i hånden, hvor indboforsikringen også dækker elektronik.

Vil du være med?

Der er mere end 500 veje ind i vores fællesskab, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige vej for dig. Er du fx lærer, eller har du en pædagogisk profession, kan du blive medlem. Du kan også være gift/samlever med et medlem eller barn af medlem under 31 år. Her er nogle af de større professioner, som giver dig direkte mulighed for at blive en del af vores fællesskab.

  • Lærere
  • Gymnasielærere
  • Magistre (medlem af DM)
  • Pædagoger

 

  • Socialpædagoger
  • Ungdomspædagoger
  • Præster

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg købe forsikring til både knallert 30 og knallert 45?

Ja, vi tilbyder knallertforsikringer til både små knallerter (knallert 30) og store knallerter (knallert 45). Vores knallertforsikringer indeholder den lovpligtige ansvarsdækning og dækker:

  • Skader du under kørsel forvolder på andres ting
  • Skader du under kørsel forvolder på andre personer

Kan mine børn købe knallertforsikring til deres egen knallert?

Ja, dine hjemmeboende børn kan købe knallertforsikring til samme pris som dig. Husk dog at børn under 18 år skal have knallertkørekort for at være dækket.

Er mine børns knallert dækket, når de flytter hjemmefra?

Når dine børn flytter hjemmefra, er de ikke længere en del af din husstand, og det betyder, at de ikke længere kan få samme vilkår, vi tilbyder vores medlemmer, og prisen på deres ansvarsforsikring stiger kraftigt.

Er dine børn medlemsberettiget, har de mulighed for at fortsætte med ansvarsforsikringen på samme vilkår ved at kontakte os.

Det kan også være en god idé at undersøge, om de kan opnå bedre vilkår hos et selskab, der ikke er et medlemsselskab.

Det er vigtigt, at vi får besked, når dit barn flytter hjemmefra. Sker det ikke, kan vi nedsætte erstatningen efter en skade, både på ansvars- og kaskodækningen.  

Skal jeg afmelde min knallert, hvis jeg sælger eller skrotter den?

Vi får ikke altid besked fra SKAT, når du sælger eller skrotter din knallert. Du skal derfor altid selv kontakte os for at få din forsikring slettet, når du ikke længere har brug for den.