Rejser over 60 dage - fx til studieophold

Rejseforsikring Verden dækker dig i op til 60 dage. Skal du være væk i længere tid, fx på studieophold, kan du købe Forlænget rejseforsikring hos os.

Du kan købe Forlænget rejseforsikring til alle typer af rejser, som i forvejen er omfattet af Rejseforsikring Verden, og forsikringen dækker alt det, din indbo- og rejseforsikring normalt dækker, bortset fra ødelagte feriedage og erstatningsrejse. Vær opmærksom på, at vores forsikring ikke dækker erhvervsrejser, herunder au pair-ophold.

Bestil Forlænget rejseforsikring

Ofte stillede spørgsmål

Dækker forsikringen min kæreste?

Når I bor sammen, dækker indbo- og rejseforsikringen også din kæreste og børn.

Du skal kontakte os for at få en ulykkesforsikring, der dækker din kæreste og dine børn, da de ikke er automatisk dækket.

Skal jeg kontakte jer, når jeg er færdig med mit studie?

Når du køber din studieforsikring, oplyser du, hvornår du forventer at blive færdig. Vi skriver til dig i god tid, så du husker at kontakte os, hvis dit studie trækker ud.

Når du bliver færdig, vil dine forsikringer fortsætte uden studierabat. Du vil også få en højere selvrisiko, men hvis du kontakter os, kan vi justere den efter dine behov. Selvrisikoen har betydning for prisen, så alt efter hvilken selvrisiko du vælger, kan prisen på forsikringerne enten blive lavere eller dyrere. 

Har du andre forsikringer fortsætter de også.
 

Kan jeg vælge dækninger til og fra?

Din studieforsikring er en samlet pakke, og du kan normalt kun få studierabat, hvis du køber både indbo og ulykkesforsikring. Bor du stadig hjemme, har du dog mulighed for at købe en ulykkesforsikring med studierabat.

Har du en dyr cykel, kan du, som et tilvalg til dine forsikringer, købe Cykel PLUS til 50 %.

Kontakt os for at høre om mulighederne for studierabat, hvis du har behov for en endnu bedre forsikring til dig og dine behov.

Hvor kan jeg se mere om, hvad forsikringerne dækker?

Studerende er ligesom andre mennesker og har behov for de samme forsikringer som andre. Derfor er det kun prisen, der er forskellen på studieforsikringen og en almindelig forsikring.

Du kan læse mere om vores indboforsikring, rejseforsikring og ulykkesforsikring i vilkårene nederst her på siden.

Skal I vide, hvis jeg stopper med at studere før planlagt?

Når du køber en studieforsikring noterer vi, hvornår du bliver færdig, og det har betydning for din pris.

Sker der ændringer, eller du stopper med at studere, er det vigtigt, at du kontakter os for at høre om muligheden for at fortsætte din studieforsikring.

Jeg er optaget på mit studie, men er ikke startet på studiet endnu. Kan jeg købe studieforsikringen allerede nu?

Ja, du kan købe studieforsikringen allerede, fra du er optaget på dit studie. Studierabatten tilbydes med det samme.

Jeg tager et sabbatår eller går på barsel. Kan jeg fortsætte med studieforsikringen?

Så længe du er indskrevet på studiet, kan du i de fleste tilfælde fortsætte med at få studierabat.

Holder du pause i dit studie, er det vigtigt, at du kontakter os for at høre om muligheden for at fortsætte din studieforsikring.