Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

33 95 76 80

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

Mand sidder i stolen med sin telefon i hånden, hvor indboforsikringen også dækker elektronik.

Vil du være med?

Der er mere end 500 veje ind i vores fællesskab, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige vej for dig. Er du fx lærer, eller har du en pædagogisk profession, kan du blive medlem. Du kan også være gift/samlever med et medlem eller barn af medlem under 31 år. Her er nogle af de større professioner, som giver dig direkte mulighed for at blive en del af vores fællesskab.

  • Lærere
  • Gymnasielærere
  • Magistre (medlem af DM)
  • Pædagoger

 

  • Socialpædagoger
  • Ungdomspædagoger
  • Præster

Ofte stillede spørgsmål

Rødt Kort– hvordan får jeg det, og skal det altid med på campingferier i udlandet?

Dækker forsikringen tyveri fra campingvognen?

Din campingvogns kaskoforsikring dækker skader og tyveri af campingvognen, samt en værdi af 20.000 kr. i indbosum og eftermonteret ekstraudstyr for en værdi af 10.000 kr. Vi anbefaler derfor, at du køber en kaskodækning.

Har du brug for en højere sum, skal du købe en ekstradækning. På kaskodækningen har du også dækning for et mindre kontantbeløb, når du er på tur med campingvognen og bor i den.

Har du en indboforsikring hos os, dækker den det indbo, du medbringer til campingvognen under ture i denne – men kun i den periode, du selv bor i campingvognen.

Husk derfor at tømme din campingvogn for ting af værdi i perioder, hvor du ikke benytter den.

Hvordan er mit fortelt dækket?

Har du en kaskoforsikring på din campingvogn, er for- og entrételte dækket hele året.

Fra 1. november til 29. februar dækkes skader ikke på sommerfortelte som følge af storm, herunder skypumpe og derved forvoldt nedbørsskade.

Sommerfortelte til en indregistreret campingvognen er dækket hele året i kystnære dele af middelhavslandende og lande ved Adriaterhavet.

Kan jeg tilkøbe vejhjælp til min campingvogn?

Er din campingvogn kaskoforsikret, kan du tilkøbe vejhjælp, der dækker fritrækning og hjulskifte af campingvognen og dækkes både i Danmark og Europa indtil Ural/Bosporus (dog ikke Grønland, Island og Færøerne)

Er min campingvogn dækket af ansvar?

Når du er ude at køre med din campingvogn, dækker bilens ansvarsforsikring de skader campingvognen påfører andre personer eller deres ting.