Customer service

Er du klar til rejsen?

Du skal først og fremmest have en god rejseforsikring
Uanset om du skal på bilferie, badeferie, skiferie eller storbyferie, anbefaler vi, at du har en rejseforsikring. Og der er måske også andet, du skal have styr på.

Har du en indboforsikring hos os, kan du udvide den med Rejseforsikring Verden. Tjek på Min Side, om du allerede har rejseforsikringen.

Læs mere om Rejseforsikring Verden og bestil

Få svar på dit rejsespørgsmål i vores chatrobot

Du kan finde vores chatrobot ved at klikke på chatikonet nederst i højre hjørne af skærmen. Her kan du få svar på det meste om rejseforsikring.

Nyttig viden til rejsen

Får du brug for din forsikring, mens du er afsted

Har du brug for akut hjælp, mens du er på ferie, kan du kontakte os døgnet rundt på 70 15 55 00.

Bliver du udsat for tyveri, kommer for sent til flyet, mister dine kufferter eller andet, skal du gemme dokumentation for dine ekstra udgifter og anmelde skaden på Min Side - Husk at anmelde tyveri til politiet.

På LB App kan du finde nyttige oplysninger om, hvad vi dækker, og hvordan du skal forholde dig. Du kan også få hjælp til at finde nærmeste apotek, læge, politi, ambassade mv.

Visumregler og rejsevejledninger

På Udenrigsministeriets app, Rejseklar, kan du få landespecifikke rejsevejledninger og kontaktoplysninger til danske ambassader og konsulater i udlandet.

Husk vores app

Husk at downloade LB App, der er nyttig på rejsen. På app'en finder du alarmnumre, adresser på læger og apoteker og gode råd.

Du er også dækket på skiferien

Rejseforsikring Verden dækker hele din husstand på aktive ferier i op til 60 dage i hele verden - også på skiferier. Hos os skal du ikke købe skitillæg, så du kan trygt tage afsted.
MainLayout.Basket [ ]