For dig, der er pædagog eller arbejder inden for pædagogområdet

Hos Lærerstandens Brandforsikring har du mulighed for at købe forskellige former for forsikringer.

Kollektiv lønsikring
Er du medlem af BUPL og BUPL-A, er du automatisk omfattet af en kollektiv lønsikringsordning, kaldet Lønsikring, som træder i kraft den 1. juli 2017.

Skulle du miste dit job, betyder det, at du kan supplere dine dagpenge med Lønsikring, så du i en periode kan bevare op til 80 % af den indtægt, du havde, før du blev ledig.

Lønsikring er et samarbejde mellem BUPL og Lærerstandens Brandforsikring.

Læs mere om Lønsikring

Lønsikring EKSTRA
Har du en løn, der giver mulighed for mere end 3.500 kr. om måneden i lønsikring, kan du købe Lønsikring EKSTRA hos os, som træder i kraft den 1. juli 2017. Det er en individuel lønsikring, hvor du kan sikre dig for mere, hvis du bliver ledig.

Læs mere om Lønsikring EKSTRA

Du kan også købe andre private forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring. Det gælder bl.a.:

Bestil tilbud på forsikringer
Du kan bestille tilbud på forsikringer online eller ved at ringe til os på 33 11 77 55 i vores åbningstid.

Forsikringsfællesskab med mening
Hos Lærerstandens Brandforsikring bliver du medlem og en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne, sætter priserne ned, hvis det går godt, og udbetaler overskuddet.

Målet er at sikre dig den bedste dækning til en fordelagtig pris. Det betyder også, at du kan forvente at få en god rådgivende service og tillidsfuld skadebehandling.

Bedst i test flere gange i træk
Forbrugerrådet Tænk Penge har flere gange kåret vores forsikringer Bedst i test målt på pris og dækning. Det gælder blandt andet ulykkesforsikringen i 2013 og 2015, husforsikringen i 2013 og 2016, rejseforsikringen i 2014, bilforsikringen i 2015 og 2017, samt indboforsikringen i 2015 og 2017.

Medlemsejet
Hos Lærerstandens Brandforsikring er du medlem og en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne, sætter priserne ned, hvis det går godt, og udbetaler et eventuelt overskud. Målet er at sikre dig den bedste dækning til en fordelagtig pris. Det betyder også, at du kan forvente at få en god rådgivende service og tillidsfuld skadebehandling.

Om Lærerstandens Brandforsikring
Lærerstandens Brandforsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Bauta Forsikring, Runa Forsikring og FDM Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks 5. største forsikringsselskab* på det private forsikringsmarked.

*Kilde: Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).Kurv: [ ]