Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

33 95 76 80

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.Mand sidder i stolen med sin telefon i hånden, hvor indboforsikringen også dækker elektronik.

Få din pris

Ønsker du en pris eller at bestille et tilbud på forsikringen, så ring på

33 95 76 80

Vil du være med?

Der er mere end 500 veje ind i vores fællesskab, og vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rigtige vej for dig. Er du fx lærer, eller har du en pædagogisk profession, kan du blive medlem. Du kan også være gift/samlever med et medlem eller barn af medlem under 31 år. Her er nogle af de større professioner, som giver dig direkte mulighed for at blive en del af vores fællesskab.

 • Lærere
 • Gymnasielærere
 • Magistre (medlem af DM)
 • Pædagoger

 

 • Socialpædagoger
 • Ungdomspædagoger
 • Præster

Ofte stillede spørgsmål

Det grønne kort – Hvordan får jeg det, og hvilke lande kræver, at jeg har det med på motorcykelferier?

Det grønne kort er beviset på, at din bil er ansvarsforsikret.

Den lovpligtige ansvarsforsikring på dit motorkøretøj gælder i alle EU-lande. Det vil sige, at du frit kan køre rundt i hele EU, når motorkøretøjet er forsynet med en gyldig dansk nummerplade, da det er bevis på, at dit køretøj er ansvarsforsikret.

Det er derfor ikke nødvendigt at medbringe det grønne kort, når du kører inden for EU's grænser samt i Norge, Island, Schweiz, Andorra og Serbien.

Se hvilke lande, der kræver det grønne kort, og hvordan du bestiller det

Rødt Kort – hvordan får jeg det, og skal det altid med på motorcykelferier i udlandet?

Dækker motorcykelforsikringen, hvis jeg bygger min motorcykel om?

Bygger du din motorcykel om, kan det få betydning for din forsikring, og du skal derfor kontakte os, for at vi kan vurdere, om vi fortsat vil forsikre din motorcykel og på hvilke vilkår.

Hvornår får jeg elitestatus?

Motorcykelister over 30 år er ofte gode motorcykelister – også selv om de er nye som motorcykelejere. Det belønner vi ved at tilbyde elitetrin til de medlemmer over 30 år, der samler deres største forsikringer hos os – også selv om de endnu ikke har 5 skadefri år.

Du kan få status som elitefører, hvis du: 

 • Er 30 år eller ældre
 • Har din indboforsikring hos os
 • Har yderligere mindst en af disse forsikringer hos os: ulykkes-, hus- eller sommerhusforsikring
 • Har et tilfredsstillende kørsels- og skadeforløb.

 

Jeg har skiftet eller solgt min motorcykel – hvad skal jeg gøre?

Når du registrerer din nye motorcykel på SKATs hjemmeside, skal du blot oplyse, at der er tale om et skifte og skrive registreringsnummeret på den motorcykel, du har solgt, så får vi automatisk besked, når motorcyklen er omregistreret eller afmeldt og sletter din forsikring.

Er det din ægtefælle/samlever, der står registreret som bruger på den nye motorcykel, og har han/hun ikke andre egne forsikringer hos os, skal du kontakte os, da vi skal bruge brugerens cpr-nummer for at kunne udstede forsikringen.

Køber du motorcyklen hos en forhandler eller pladeoperatør, står de normalt for at tilmelde motorcyklen.

Ved privat køb skal du selv kontakte SKAT for at få motorcyklen omregistreret. Det samme gælder hvis du sælger din motorcykel privat.

Hvorfor kan jeg ikke se min nye motorcykel på Min Side?

Efter indregistreringen/omregistregistreringen, får vi besked fra SKAT, og vi udsteder derefter en police, som vi lægger på Min Side.

Det kan godt tage nogle uger og kan være grunden til, at du ikke kan se din nye motorcykel på Min Side umiddelbart efter, at den er indregistreret/omregistreret.

Du kan trygt køre på din nye motorcykel, så snart den er indregistreret elektronisk. Du får samme gode dækning som på din gamle motorcykel.

Dækker forsikringen kun, når det er mig, der kører på motorcyklen?

Din ægtefælle/samlever må altid køre på din motorcykel, og I betaler samme pris.

Andre personer, fx dine børn, må gerne låne din motorcykel.

Når børn kører på din motorcykel
Vær dog opmærksom på, at der er en forhøjet selvrisiko for førere under 30 år. Bruger dit barn motorcyklen regelmæssigt, skal du ændre indregistreringen og kontakte os, da brugerforholdet også har betydning for prisen af forsikringen.

Det er vigtigt, at vi har de korrekte oplysninger, da det ellers kan få betydning for din ret til fuld erstatning ved skader.