Samarbejdspartnere

Forsikringstekniske samarbejdspartnere

AP Pension      (Vi modtager provision fra AP Pension, når vi sælger deres forsikringer)

AXA Forsikring      (Vi modtager provision fra AXA Forsikring, når vi sælger deres forsikringer)

Carglass

DFIM 

e-Boks

EG A/S

FAH 

Falck

Falck Healthcare

Falck Global Assistance

Forsikring og Pension

Forsikringsguiden 

Forsikringsoplysningen

Forsikringsselskabet Nærsikring A/S    (Vi modtager provision fra Forsikringsselskabet Nærsikring A/S, når vi sælger deres forsikringer)

Frida Forsikring

Lærernes a-kasse

Privatleasing.dk /v. Jyske Finans A/S

Risk Point A/S     (Vi modtager provision fra Risk Point A/S, når vi sælger deres forsikringer)

SOS International

Scalepoint 

Taksatorringen 

 

 

 

 

Udenlandske samarbejdspartnere

LB Forsikring A/S (LB) samarbejder med en række forsikringsselskaber i andre lande.

Det sker enten via en række internationale sammenslutninger af gensidige forsikringsselskaber eller via vores internationale aftaler på bilforsikringsområdet. 

AMICE
På europæisk plan er LB også medlem af sammenslutningen AMICE (Association of Mutual Insurers and Insurance Cooperatives in Europe). En af AMICE's vigtige opgaver er at varetage de gensidige interesser i forhold til en stadig strøm af EU-forordninger. Derudover arbejdes der også med en række projektopgaver i AMICE. Der er ca. 150 medlemmer af organisationen, og otte nationale brancheorganisationer, herunder Gensidig Forsikring fra Danmark. 

ICMIF
LB er medlem af den verdensomspændende organisation ICMIF (International Cooperative and Mutal Insurance Ferderation), der har mere end 300 forsikringsselskaber i 67 lande som medlemmer. ICMIF's formål er at støtte kooperative og gensidige selskaber nationalt, regionalt og globalt via netværksgrupper, analyser og rapporter om forsikringsforhold, konferencer og regelmæssige publikationer.

Handlingsaftaler på bilforsikringsområdet
En væsentlig facet af LB's internationale relationer er vores handlingsaftaler på bilforsikringsområdet med udenlandske forsikringsselskaber. Vi har aftaler med selskaber i alle europæiske lande i forbindelse med “grønt kort-ordningen”. Aftalerne sikrer, at samarbejdspartnerne tager sig dels af de skader, vores medlemmer forvolder på andres ting under deres bilrejser i udlandet, og dels til at gøre krav gældende over for skadevoldere på vores vegne for de udgifter, vi har haft på bilens kaskoforsikring. Tilsvarende løser LB opgaverne for uheld, der er sket på dansk grund.

MainLayout.Basket [ ]