Sådan holder du rotterne på afstand

Rodebunker i haven og foderbrætter til fuglene er sjældent det, der leder tankerne hen på rotter. Men der er grund til at være opmærksom.

Få gode råd her på siden til, hvad du kan gøre for at holde rotterne på afstand.

Sådan gør du, hvis der er tegn på rotter

Læs om husforsikringen her

April 2023

Hold rotterne på afstand

Stil ikke affald uden for affaldsspanden - Sørg for ikke at stille affald uden for døren. Læg det i affaldsspanden med det samme.

Fodre fugle med omtanke - Det kan være hyggeligt at lokke havens småfugle til foderbrættet, men rotterne bliver desværre også lokket til, når fuglene fodres.

Ryd op i haven - Sørg for, at der ikke ligger rodebunker i haven, som rotterne kan lave rottereder og gemme sig i.

Klip buske og bevoksning - Klip tæt bevoksning inde ved huset, så rotterne ikke kan bruge planterne til at klatre ind i huset.

Luk huller, revner og sprækker - Tjek huset igennem, og reparér manglende lister, sprækker i sokkel og andre huller, hvor rotterne kan komme ind i huset.

Hold øje med huller i og omkring bede og brøddæksler. Det kan være tegn på rotteaktivitet.

Tjek dine afløb - Sørg for at alle afløb har vandlås – nye afløb har vandlås, men det gælder ikke altid de gamle. Og tjek ved samme lejlighed, om risten er af rustfrit stål og skruet fast. Ellers kan rotterne gnave sig igennem eller skubbe risten op og på den måde komme ind i huset.

Køb rottespærre med rabat

Når du er medlem hos os, kan du købe og få installeret en rottespærre til kun 2.375 kr. hos StopRotten.

Vores aftale sikrer dig desuden en rabat på 15 % på en serviceaftale, så din rottespærre bliver efterset en gang om året. 

Du skal oplyse, at du er medlem hos os, hvis du vil gøre brug af tilbuddet.

Kontakt StopRotten.

Sådan gør du, hvis der er tegn på rotter