Et forsikringsfællesskab med mening

Meningen med forsikring er først og fremmest, at vi er fælles om at sikre hinanden. Det er grunden til, at vi kalder os et forsikringsfællesskab.

Hos os rækker fællesskabet bare længere end det. Vi er nemlig også et fagfællesskab, der tilbyder forsikringer til dig og dine kolleger, som arbejder inden for undervisnings- og pædagogområdet.

Når du betaler til os, arbejder pengene til fordel for dig og alle andre medlemmer. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden og deles om både overskuddet – og risikoen og regningen, når uheldet er ude.

Vores samarbejdspartnere

Forsikringstekniske samarbejdspartnere

AXA Forsikring      (Vi modtager provision, når vi sælger forsikring til AXA Forsikring) 

AP Pension      (Vi modtager provision, når vi sælger forsikring til AP Pension)

Mølholm Forsikring      (Vi modtager provision, når vi sælger forsikring til Mølholm Forsikring)

DFIM 

e-Boks 

FAH 

Falck 

Forsikring og Pension

Forsikringsguiden 

Forsikringsoplysningen

Forsikringsselskabet Nærsikring A/S 

Falck Global Assistance

SOS International 

Lærernes a-kasse 

Carglass

Scalepoint 

Taksatorringen 

Frida Forsikring

Privatleasing.dk /v. Jyske Finans A/S

 

Udenlandske samarbejdspartnere

LB Forsikring A/S (LB) samarbejder med en række forsikringsselskaber i andre lande.

Det sker enten via en række internationale sammenslutninger af gensidige forsikringsselskaber eller via vores internationale aftaler på bilforsikringsområdet. 

AMICE
På europæisk plan er LB også medlem af sammenslutningen AMICE (Association of Mutual Insurers and Insurance Cooperatives in Europe). En af AMICE's vigtige opgaver er at varetage de gensidige interesser i forhold til en stadig strøm af EU-forordninger. Derudover arbejdes der også med en række projektopgaver i AMICE. Der er ca. 150 medlemmer af organisationen, og otte nationale brancheorganisationer, herunder Gensidig Forsikring fra Danmark. 

ICMIF
LB er medlem af den verdensomspændende organisation ICMIF (International Cooperative and Mutal Insurance Ferderation), der har mere end 300 forsikringsselskaber i 67 lande som medlemmer. ICMIF's formål er at støtte kooperative og gensidige selskaber nationalt, regionalt og globalt via netværksgrupper, analyser og rapporter om forsikringsforhold, konferencer og regelmæssige publikationer.

Handlingsaftaler på bilforsikringsområdet
En væsentlig facet af LB's internationale relationer er vores handlingsaftaler på bilforsikringsområdet med udenlandske forsikringsselskaber. Vi har aftaler med selskaber i alle europæiske lande i forbindelse med “grønt kort-ordningen”. Aftalerne sikrer, at samarbejdspartnerne tager sig dels af de skader, vores medlemmer forvolder på andres ting under deres bilrejser i udlandet, og dels til at gøre krav gældende over for skadevoldere på vores vegne for de udgifter, vi har haft på bilens kaskoforsikring. Tilsvarende løser LB opgaverne for uheld, der er sket på dansk grund.

Andre samarbejdspartnere i LB Forsikring

Kurv: [ ]