Kurv
Min Side

En LeakBot kan hjælpe dig med at undgå vandskader

LeakBot hjælper dig med at forhindre vandskader i at udvikle sig. Den smarte 'rørvagt' overvåger dine vandrør 24/7, så selv små utætheder kan blive opdaget tidligt, og inden de udvikler sig til større vandskader – og en masse bøvl og besvær for dig.

Bestil LeakBot for 0 kr.
Har du vores husforsikring inkl. tilvalgsdækningen for skjulte rør og kabler, kan du bestille en LeakBot uden beregning.

Bemærk, at du skal bruge MitID for at kunne bestille LeakBot, og du kan først bestille en LeakBot, når du har modtaget en mail fra os og en voucher.

Bestil din LeakBot

For at bestille LeakBot skal du først logge på MitID for at få en voucher og derefter bestille LeakBot på vores samarbejdspartners website. Du har først bestilt en LeakBot, når du har modtaget en bekræftelsesmail.
Ja tak, jeg vil gerne bestille en LeakBot

LeakBot passer i de fleste huse – passer den også hos dig?

Mand med leakbot vandalarm i hånden i sin kælder

Placering

LeakBot skal sidde på røret, før det deler sig – og gerne i nærheden af stophanen. Og for at fungere optimalt, skal den sidde i højden fra omkring midten af dit skinneben til dit knæ (30-60 cm fra jorden).
Vandrør i kælder

Rørstørrelse

LeakBot skal sidde indendørs på det rør, der fører dit brugsvand ind i huset, og den passer på vandrør med en diameter på op til 33 mm. Det er lidt større end en 20'er.
Mand med leakbot og telefon i hånden

Wi-fi og smartphone

Du skal have en smartphone og trådløst internet for, at LeakBot fungerer. Tjek gerne, at LeakBot kan få forbindelse til dit trådløse internet ved at se, om din smartphone kan få forbindelse ved røret, hvor LeakBot skal sidde.

Dit hemmelige våben mod vandskader

Vandskader opstår sjældent så pludseligt, som det lader til, når vi opdager dem. I mange tilfælde har der været en mindre utæthed i en periode. Det kan fx være fra skjulte vandrør eller rør i en kælder, hvor du ikke kommer så tit.

Rør, der drypper, har en øget risiko for at sprænge. Heldigvis kan LeakBot hjælpe med at finde skjulte utætheder.

Find svar i FAQ

Hvem kan få en LeakBot vandalarm?

Alle medlemmer, der har en aktiv husforsikring inkl. tilvalgsdækningen for skjulte rør og kabler, kan få en LeakBot. Vi kan se, at en række medlemmer bor i huse, hvor risikoen for en vandskade kan være højere end normalt, og derfor kontakter vi dem.

Hvad sker der, hvis jeg opsiger min husforsikring?
Hvis du opsiger din husforsikring eller din tilvalgsdækning for skjulte rør og kabler, kan du ikke længere bruge din LeakBot. Du vil få en mail fra os, når forsikringen eller tilvalgsdækningen stopper med information om, hvad du skal gøre med din LeakBot.
Er der krav til min smartphone?
Det er nødvendigt at have en smartphone for at kunne hente den app, som skal bruges for at installere Leakbot. For at kunne hente appen skal du have en iPhone med iOS 14.1 eller nyere - eller en Android-telefon med styresystem version 10 eller nyere.
Hvad holder LeakBot øje med?
LeakBot overvåger dit hjems brugsvand for evt. utætheder– dvs. det kolde og varme vand, som du bruger i din husholdning. Leakbot overvåger ikke vandforbruget i dine varmeinstallationer eller dine afløbsrør, så du vil løbende skulle sikre, at du ikke har utætheder i disse installationer.
Hvad gør jeg, hvis jeg får besked om en utæthed?

Hvis du får en besked fra LeakBot, skal du undersøge, hvor utætheden er, og hvad den skyldes. Appen og LeakBots support hjælper dig med at identificere lækket. En dryppende vandhane eller et løbende toilet skal du selv udbedre. Kan du ikke identificere og udbedre lækket, kan LeakBots support sende en VVS’er til din adresse uden omkostninger for dig. VVS’eren hjælper med at identificere lækket og udbedre mindre utætheder. I tilfælde af større læk, eller læk på skjulte rør, overdrages sagen til LB Forsikring.

Det er vigtigt at få identificeret og udbedret selv små utætheder hurtigt. Erfaringer fra LeakBot i England viser, at små utætheder ofte udvikler sig til større og egentlige vandskader. Samtidig kan LeakBot ikke finde de store utætheder, hvis de små ikke er udbedret, så det er en god idé at få selv de små utætheder udbedret.

Du kan opleve at få en besked om et større vandforbrug, fordi du er i gang med at vande i haven, vaske bilen eller fylde et bassin med vand. Appen fortæller dig, hvad du skal gøre, hvis det er et normalt forbrug.

Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

Vi behandler en række almindelige personoplysninger om dig, herunder din adresse, e-mailadresse, dit medlemsnummer, oplysninger om din bestilling af LeakBot voucher, kommunikation med dig relateret til LeakBot, oplysninger om bestilling og installation af LeakBot, status og batteristatus på din LeakBot, din adresse som oplyst i LeakBots app, samt oplysninger om målinger, der indikerer utætheder.

Derudover behandler vi oplysninger om husets byggeår o.l. BBR-oplysninger, som allerede er kendt i forbindelse med din police, dit tilknyttede policenummer, herunder dækningen på policen, husforsikringens varighed, samt din skadehistorik på husforsikringen.

For at identificere dig og finde frem til dit medlemsnummer i forbindelse med bestilling af voucher-koden, behandler vi dit CPR-nummer i forbindelse med MitID eller NemID login. Dit CPR-nummer gemmes ikke, men anvendes udelukkende til dette opslag.

Kan jeg bruge LeakBot med et blødgøringsanlæg?
Nej. Desværre virker LeakBot ikke sammen med et blødgøringsystem.
Dækker forsikringen en vandskade LeakBot opdager?

Forsikringen dækker, når du har en vandskade, som er dækningsberettiget. Du er altså dækket, fuldstændigt, som du plejer.

LeakBot hjælper dig med at få stoppet en vandskade, inden den udvikler sig. Når en vandskade bliver stoppet hurtigt, så nedbringer det udgifterne til udbedring af skaden, men det minimerer også de gener, som vandskader kan give i form af besvær i forbindelse med udbedringen og ødelagt inventar.

Kan jeg bruge LeakBot uden en smartphone?
Nej. Du skal installere en app på din smartphone for at kunne installere LeakBot. Det er også i LeakBots app, at du kan følge med i dit vandforbrug og tjekke, at LeakBot overvåger dine vandrør korrekt.
Hvem kan hjælpe med installationen af LeakBot?
Har du spørgsmål til installation eller teknikken, kan du finde svar på mange spørgsmål på LeakBots hjemmeside. Hvis du ikke finder svar her, kan du skrive til LeakBot på nordicsupport@leakbot.io.
Hvordan opdager LeakBot utætheder?
LeakBot måler luft- og vandtemperaturen i og omkring dit rør. Hvis der er en utæthed, vil der konstant løbe koldt vand gennem røret ind i dit hus. Det vil skabe et konstant temperaturfald. LeakBot kan mærke både langvarige og konsistente temperaturfald, som er tegn på utætheder, og vil sende dig en besked på SMS og e-mail. 
Hvad hvis jeg har et akut sprængt rør?
Har du et sprængt rør, skal du hurtigst muligt lukke for vandet, så skaden ikke udvikler sig. Når du har gjort det, skal du ringe til os.
Hvem står bag LeakBot?

Vi har indgået et samarbejde med LeakBot, som er en britisk virksomhed, der er specialiseret inden for skadesforebyggende teknologi til boligen.

LeakBot arbejder med forebyggelse af rørskader og har udviklet alarmen af samme navn, som ved hjælp af temperaturmålinger på brugsvandet kan opdage utætheder på brugsvandsrørene.

Udover britiske forsikringsselskaber, samarbejder LeakBot også med flere nordiske forsikringsselskaber, herunder os.

Jeg har problemer med MitID
Nogle brugere oplever problemer med at logge ind med MitID og bestille en LeakBot på deres mobil. De kan skyldes, at Samsung Browser er valgt som standardbrowser på deres mobil. Hvis du oplever dette problem, så kan skifte standardbrowser på din mobil. Se vejledningen her.

Få en LeakBot til 0 kr.

Hvis du har vores husforsikring med tilvalgsdækningen for skjulte rør og kabler, kan du bestille en LeakBot helt uden beregning.
Ja tak, jeg vil gerne bestille en LeakBot

Har du spørgsmål?

Har du allerede bestilt og modtaget en LeakBot – og har du spørgsmål til installation af LeakBot, skal du kontakt LeakBot på nordicsupport@leakbot.io

Har du andre spørgsmål, kan du ringe til os på 77 33 81 07

Privatlivspolitik og vilkår til LeakBot

Privatlivspolitik

Download pdf