Liv og pension

  • Økonomisk tryghed ved alvorlig sygdom
  • Udbetaling til efterladte ved dødsfald
  • Opsparing til alderdommen  

  De fleste af vores medlemmer har en arbejdsmarkeds-pension gennem deres job. Men er du en af dem, der ikke har mulighed for det, kan vi tilbyde dig opsparing til pension og livsforsikringer gennem PFA. 
  PFA hjælper med at afdække dit behov og tilbyder flere forskellige løsninger, uanset om du har brug for at sikre dine nærmeste økonomisk eller spare op til pension.  

Ring til os - og vi hjælper dig videre

Ring til os i vores åbningstid på:

33 95 76 80

Hør om dine muligheder og få din pris

33 95 76 80

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

 

Er Liv og pension relevant for mig?

Når du er medlem hos os, har du særlig adgang til PFA's livsforsikringer og muligheder for at spare op til pension.

De fleste af vores medlemmer har allerede en obligatorisk arbejdsmarkedspension gennem deres job, hvor der også er muligheder for at købe livsforsikringer. 

Men har du ikke det, eller er du fx selvstændig erhvervsdrivende, så kan vores ordning gennem PFA være relevant for dig. 

Alderskrav

PFA stiller i nogle tilfælde krav til alder: 

 • PFA Liv: Du skal være mellem 18-60 år
 • PFA Erhvervsevne: Du skal være mellem 18-50 år
 • PFA Kritisk sygdom: Du skal være mellem 18-50 år
 • Børnepension: Inden du fylder 60 år, og inden dit barn fylder 21 år

Helbredsoplysninger

Du skal give helbredsoplysninger for at indgå en aftale om pension eller livsforsikring hos PFA. Det gælder også, hvis du vil ændre din aftale senere.

Medlem i PBU

Er du medlem i PBU, kan du købe dødsfaldssum, også selv om du ikke har forsikringer hos os.

Livspension

En livsvarig pension giver dig en løbende udbetaling resten af livet – lige meget hvor længe du lever. Med en livspension kan du derfor sikre din økonomi resten af livet, når du er gået på pension.

Ratepension

En ratepension er den mest almindelige pensionsform, og den din arbejdsgiver typisk vil indbetale til. Ratepension udbetales månedligt i 10 til 30 år.

Alderspension

En aldersopsparing kan sikre dig et større økonomisk råderum, fx ved siden af din ratepension. Aldersopsparing udbetales som engangsbeløb, men beløbet kan udbetales af flere omgange. Du har ikke fradrag for dine indbetalinger, og derfor er udbetalingen skattefri.

Vi samarbejder med PFA

Vores samarbejde med PFA betyder, at vi kan tilbyde vores medlemmer i Lærerstandens Brandforsikring opsparing til pension og livsforsikringer gennem PFA. 

Et samarbejde med gensidige fordele

Det er centralt for vores samarbejde, at vi har fælles værdier og sammenlignelige forretningsmodeller. PFA er ejet af deres kunder, ligesom vi er ejet af vores medlemmer, og er derfor ikke sat i verden for at tjene penge til deres ejere.