Gymnasieskolernes Lærerforening

Når du har en uddannelse som gymnasielærer, undervisning som hovederhverv eller en universitetsuddannelse inden for humaniora (fx cand.mag.), samfundsfag, teologi eller naturvidenskab, kan du købe private forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring.

Vi tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

Bestil tilbud på forsikringer
Du kan bestille tilbud på forsikringer online eller ved at ringe til os på 33 11 77 55 i vores åbningstid.

Bedst i test flere gange i træk
Forbrugerrådet Tænk Penge har flere gange kåret vores forsikringer bedst i test målt på pris og dækning. Det gælder blandt andet ulykkesforsikringen i både 2013, 2015 og 2017, husforsikringen i 2013 og 2016, rejseforsikringen i 2014, bilforsikringen i 2015 og 2017, samt indboforsikringen i 2015 og 2017.

Medlemsejet
Hos Lærerstandens Brandforsikring er du medlem og en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne og sætter priserne ned, hvis det går godt. Målet er at sikre dig den bedste dækning til en fordelagtig pris. Det betyder også, at du kan forvente at få en god rådgivende service og tillidsfuld skadebehandling. Vi giver ikke samlerabat, når du skifter til os, som mange forsikringsselskaber gør. I stedet belønner vi dig for at være en trofast del af forsikringsfællesskabet med at få en årlig loyalitetsrabat fra os, når du har haft en indboforsikring i 3 år.

Om Lærerstandens Brandforsikring
Lærerstandens Brandforsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Bauta Forsikring og Runa Forsikring. Tilsammen er LB Forsikring Danmarks femte største forsikringsselskab på privatmarkedet målt på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder.

*Kilde: Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).

MainLayout.Basket [ ]