Velkommen til dig, der er medlem af DM. Også i det nye år

Hvis du kan blive medlem hos DM, kan du også blive medlem hos os. Også selvom vi fra 1. januar 2024 ikke længere har et samarbejde med DM. Vi har forsikret universitetsuddannede i over 30 år, og det vil vi blive ved med. Hverken priser eller dækninger ændrer sig som følge af, at vi går hver til sit.

Bedst i test – og til at stå sammen
Vi er stolte af vores flotte kåringer hos Tænk. Vores forsikringer vinder ofte Bedst i test, og for nylig har vi endda vundet Bedst i test på en samlet pakke, selvom vi ikke har pakker. Det kan vores priser og dækninger nemlig bære. Vi har hverken særtilbud eller samlerabat, for vi er et fællesskab af ligestillede. I stedet belønner vi vores medlemmer med loyalitetsrabat, som vi udbetaler hvert år, når vi har mulighed for det. Vi er nemlig også stolte af den meget høje loyalitet blandt vores medlemmer.

Vi dækker hinanden
Lærerstandens Brandforsikring er for udvalgte faggrupper, foreninger og deres nærmeste familie for at sikre et stærkt fællesskab, hvor vi dækker hinanden og står sammen i tykt og tyndt. Og vi er 100 % medlemsejet.

Vil du have en tilbudssammenligning?

Er du i tvivl om noget i forbindelse med ophøret af samarbejdet med DM, må du endelig ringe til os på 33 48 59 00. Vi sidder klar til at hjælpe dig, også hvis du har brug for en tilbudssammenligning med et andet selskab.

Du kan trygt vælge os

Hver dag gør vi os umage for at tilbyde dig de bedste forsikringer til prisen. Og når vi igen og igen vinder Bedst i test hos Tænk, er det et udtryk for, at du både får gode dækninger og gode priser  hos os. En vigtig tryghed for dig at have i ryggen, sammen med selve forsikringen.

Se alle vores kåringer

Familiemiddag i stuen hvor indboforsikringen dækker familiens indbo og ansvar.

Hvad betyder 100 % medlemsejet?

Når du er forsikret hos os, bliver du medlem i et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at de penge, der kommer ind, arbejder til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne og sætter priserne ned, hvis det går godt. Og udbetaler endda også loyalitetsrabat årligt, så ofte vi kan. Målet er altid at sikre dig den bedste dækning til en skarp pris. Og god service og tillidsfuld skadebehandling.

Børn leger i mark, hvor børneulykkesforsikringen dækker i tilfælde af uheld.

For hinanden og verden omkring os

Når du vælger Lærerstandens Brandforsikring, bliver du en del af LB Forsikring, som er et fællesskab, hvor vi er over 420.000, der er der for hinanden. Og jo flere vi er, jo dygtigere er vi til at passe hinanden og verden omkring os. Vi brænder fx for skadesforebyggelse, så du forhåbentlig ikke får brug for din forsikring, og tager desuden et stort samfundsansvar gennem stribevis af samarbejder og bæredygtige tiltag.

Læs om vores samfundsansvar

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald