Kurv
Min Side
Forældre og søn snakker på bænk i haven, hvor indboforsikringen dækker havemøblerne.

Til dig, der er lærer

Bliv godt forsikret hos os – sammen med andre som dig

Hvis uheldet er ude, er det rart at vide, at du er i gode hænder og ikke står alene. Hos os står du sammen med andre som dig – for vi er for udvalgte faggrupper, foreninger og deres nærmeste familie for at sikre et stærkt fællesskab, hvor vi dækker hinanden og står sammen i tykt og tyndt. Og vi er 100 % medlemsejet.

Bedst i test – og til at stå sammen
Vi er stolte af vores kåringer hos Tænk og mindst lige så stolte af vores loyale medlemmer. Vi er et fællesskab, hvor mange bliver år efter år, og det belønner vi med loyalitetsrabat, så ofte vi kan.

Vil du være med?
Vi glæder os til at høre fra dig – så vi sammen kan finde de forsikringer, du har brug for.

Forældre og søn snakker på bænk i haven, hvor indboforsikringen dækker havemøblerne.

Til dig, der er lærer

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

Du kan roligt vælge os

Hver dag gør vi os umage for at tilbyde dig de bedste forsikringer til prisen. Og når vi igen og igen vinder Bedst i test hos Tænk, er det et udtryk for, at du både får gode dækninger og gode priser hos os. En vigtig tryghed for dig at have i ryggen, sammen med selve forsikringen.

Se alle vores kåringer

Familiemiddag i stuen hvor indboforsikringen dækker familiens indbo og ansvar.

Hvad betyder 100 % medlemsejet?

Når du er forsikret hos os, bliver du medlem i et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at de penge, der kommer ind, arbejder til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne og sætter priserne ned, hvis det går godt. Og udbetaler endda også loyalitetsrabat årligt, så ofte vi kan. Målet er altid at sikre dig den bedste dækning til en skarp pris. Og god service og tillidsfuld skadebehandling.

Børn leger i mark, hvor børneulykkesforsikringen dækker i tilfælde af uheld.

For hinanden og verden omkring os

Når du vælger Lærerstandens Brandforsikring, bliver du en del af LB Forsikring, som er et fællesskab, hvor vi er over 420.000, der er der for hinanden. Og jo flere vi er, jo dygtigere er vi til at passe hinanden og verden omkring os. Vi brænder fx for at forebygge skader, så du forhåbentlig ikke får brug for din forsikring. Og hvis en skade skal repareres eller kræver en udskiftning, har vi i høj grad fokus på miljø, klima og sociale forhold og stiller høje krav til vores håndværkernetværk. Vi tager desuden et stort samfundsansvar gennem stribevis af samarbejder og bæredygtige tiltag.

Læs om vores samfundsansvar