Til dig der er uddannet cand.theol. eller arbejder som præst

Når du er uddannet præst (cand.theol.) eller præst og berettiget medlemsskab af Præsteforeningen, kan du købe private forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring.

Om Lærerstandens Brandforsikring
Lærerstandens Brandforsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Bauta Forsikring, Runa Forsikring og LB Forsikring til PFA og er Danmarks 4. største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked.

Få tilbud på forsikringer
Vi tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke.

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

Medlemsejet

Hos os er du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne og sætter priserne ned, hvis det går godt. Målet er at sikre dig den bedste dækning til en fordelagtig pris. Og du kan forvente at få en god service og tillidsfuld skadebehandling.

Vi giver ikke samlerabat, når du skifter til os, som mange forsikringsselskaber gør. I stedet belønner vi dig for at være en trofast del af forsikringsfællesskabet med at få en årlig loyalitetsrabat fra os, når du har haft en indboforsikring i 3 år.