Gode råd når du rejser med fly

Der er altid nogle risici forbundet med det at købe en rejse; flyet bliver forsinket eller måske endda aflyst, din bagage kommer ikke frem til destinationen, rejseudbyderen går konkurs mv. Og du kan måske have svært at overskue, hvad du skal gøre i de situationer.

Vi har derfor samlet en liste med gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, hvis du skulle ende i sådan en situation:

  • Når du bestiller en pakkerejse gennem et rejsebureau, er det en god idé at få undersøgt, om rejseudbyderen er medlem af Rejsegarantifonden, da det er Rejsegarantifonden der giver erstatning i tilfælde af rejseudbyderens konkurs
  • Har du udelukkende købt en flybillet, og udbyderen går konkurs, kan du søge om refusion eller erstatning hos Rejsegarantifonden
  • Som flypassager kan du have ret til økonomisk kompensation af flyselskabet i tilfælde af, at dit fly bliver forsinket, aflyst, eller hvis din bagage mistes/forsinkes. Afviser flyselskabet at udbetale en berettiget kompensation, kan du eksempelvis få hjælp af flyforsinkelse.dk. Læs mere om dine muligheder her.
MainLayout.Basket [ ]