Vejledning til opsætning og placering af adapteren

Opsætning af adapteren

Den medfølgende adapter er en lampefatning, som skal sidde imellem din nuværende lampefatning og pære. Det kræves, at du har en lampe med en E27 fatning (stor fatning). Følg instrukserne i folderen du modtager sammen med adapteren eller tilgå brugermanualen, som er linket til nederst på siden. 

Placering af adapteren

Den mest ideelle placering af adapteren er i en lampe, der ikke udstilles for direkte sollys. Det skyldes, at målingerne bruges til at identificere niveauet for luftfugtighed og temperatur. Har du mistanke om dårligt indeklima i et bestemt rum – kan du med fordel placere adapteren der. Det er samtidig en fordel, at lampen kan ses udefra grundet dens indbrudsforebyggende funktion. Du er meget velkommen til at teste forskellige placeringer i dit hjem, for at få så meget viden om indeklimaet i dit hjem som muligt. Såfremt du har et sommerhus, er du ligeledes velkommen til teste adapteren der.

Tænd og sluk af adapteren (vigtig information)

Når du vil slukke for lyset i den pågældende lampe, som adapteren er monteret i, så er det vigtigt, at adapteren får konstant strøm (giver mulighed for at tænde og slukke lyset når du ikke er hjemme, samt løbende overvåge indeklima og støj). Derfor skal du i stedet slukke og tænde HURTIGT på kontakten, hvis lyset er tændt. Du kan også blot vælge at slukke for lyset via "Anyware Home" appen fra din telefon/tablet.

Link til producenten

www.anyware.solutions

Video introduktion af soklen (Engelsk):

https://www.youtube.com/watch?v=8Q7mnvD4icI

Video af den fysiske opsætning af pæren:

https://www.youtube.com/watch?v=JR9pSicd4I0

Mangler du hjælp til opsætning af pæren og hjælp til at etablere forbindelse til din telefon:

https://anyware.solutions/getting-started-guide/

Brugervejledning af adapteren:

https://anyware.solutions/wp-content/uploads/2017/11/Anyware-smart-Adaptor_Getting-Started-Guide_Letter.pdf

MainLayout.Basket [ ]