Introduktion og praktiske oplysninger om testen

Du finder her informationer om Anyware testen og dets forløb. Såfremt du har spørgsmål vedrørende testen, opsætningen af din adapter eller noget helt tredje, finder du vores kontaktoplysninger her på siden. Denne side vil løbende blive opdateret med informationer om testen.  

Hvornår kører testen?

Testen forventes at køre primo juni - til og med september måned 2018.

Hvad skal jeg bidrage med?

Forudsætningen for at deltage i testen er, at du er villig til at bruge den medsendte adapter. Du vil desuden skulle besvare 2 – 3 spørgeskemaer i testperioden. Besvarelsen tager max 15 min. pr. stk. Enkelte testdeltagere vil blive udvalgt til et telefoninterview, hvor vi spørger nærmere ind til oplevelsen af løsningen.

Hvad får jeg ud af det?

Du er med til at forme fremtidens forsikringsprodukter i LB forsikring. Du får via dine tilbagemeldinger indflydelse på, hvilke produkter vi i fremtiden skal tilbyde. Udover at bidrage til fremtidens forsikringsprodukter må du beholde adapteren, når testperioden er afsluttet.

Hvad sker der, når testen er slut?

Når testen er slut i september måned, vil du efterfølgende modtage en opsummering omkring testens resultater. Ønsker du ikke at beholde den medsendte adapter, sender vi dig blot en frankeret kuvert, du kan returnere den i.

Hvorfor kører LB Forsikring denne test?

Vi ved meget om skader og hvorfor de opstår, men vi vil rigtig gerne vide mere om den type skader, som kan opstå som følge af dårligt indeklima. Det er i både din og i vores interesse. Med viden fra denne test håber vi, at vi i fremtiden kan hjælpe dig som medlem med at undgå fugtrelaterede skader.

Hvad kan adapteren?

Adapteren du har modtaget, er en fatning som du skruer op i en af dine lamper. Adapteren giver dig mulighed for både at måle din luftfugtighed og temperatur i hjemmet, samt indstille lampens lys automatisk. Derudover kan adapteren registrere lydniveauet i hjemmet. Appen kan give dig en påmindelse, hvis luftfugtigheden eller temperaturen i dit hjem bliver for høj
Det eneste du skal gøre er, at montere adapteren i din lampe og derefter etablere forbindelse fra adapteren til din telefon. Derefter er "Anyware Home" appen klar til brug.

Hvem er producenten af adapteren?

Producenten af adapteren er en dansk virksomhed, som i løbet af de seneste par år har vundet flere priser for deres intelligente lampefatning. Du kan læse meget mere om producenten og adapteren på deres egen hjemmeside:  https://anyware.solutions/

MainLayout.Basket [ ]