Tak for tilliden

LB Forsikring, som Lærerstandens Brandforsikring er en del af, er den finansielle virksomhed, som danskerne har størst tillid til.

FinansWatch har i samarbejde med Caliber lavet en analyse, der tager temperaturen på befolkningens tillid til de 51 største finansielle virksomheder i Danmark.

De har stillet 1.500 danskere en række spørgsmål, der handler om tillid og omdømme, og LB Forsikring er den finansielle virksomhed i Danmark, som danskerne har størst tillid til (nummer 1 blandt 51 virksomheder inden for forsikring, bank, pension og realkredit).

Blandt forsikringsselskaberne har analysen yderligere 8 underspørgsmål, hvor LB får den højeste tillidsscore og bliver vurderet helt i top på 6 af de 8 parametre:

1. Tilbyder attraktive produkter og ydelser (ydelsen):   LB Forsikring er nr. 1
2. Innovativ på sit område (innovation):  LB Forsikring er nr. 1
3. Opfører sig ansvarligt (integritet):
 LB Forsikring er nr. 1
4. Er toneangivende (lederskab):  LB Forsikring er nr. 2
5. Gør hvad den siger (autenticitet):
 LB Forsikring er nr. 1
6. Skiller sig positivt ud fra konkurrenter
 LB Forsikring er nr. 1
7. Relaterer sig til det som virksomheden står for
 LB Forsikring er nr. 1
8. Er en interessant virksomhed:
 LB Forsikring er nr. 2

Den flottelse anerkendelse, vi kan ønske os

"Vi er taknemmelige, for at vi har fået denne helt fantastiske anerkendelse fra danskerne. Vi lever i en tid, hvor usikkerhed og mistillid florerer på mange niveauer og i mange arenaer. Derfor er jeg endnu mere stolt af at få denne brede opbakning netop nu. Som jeg ser det, kan vi ikke nå højere i anerkendelse, og det er en fantastisk platform at bygge videre på, og noget vi skal værne om hver eneste dag”, siger Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i LB Forsikring. 

International sammenligning

Ud over de største danske finansvirksomheder har Caliber også undersøgt tilliden til omkring 100 af de største banker og forsikringsselskaber i en række andre lande:

  • LB Forsikring har den næsthøjeste tillidsscore globalt blandt banker og forsikringsselskaber (kun overgået af Bank of China med 0.1)
  • LB Forsikring har højeste tillidsscore globalt blandt 52 danske og internationale forsikringsselskaber.