Få leveret en lejebil direkte hjem til dig

Er bilen blevet stjålet eller totalskadet? Hos os kan du nu få en lejebil leveret fra SIXT direkte hjem til dig. 

Din bil er blevet stjålet, men ude foran din hoveddør står en lejebil klar til dig, uden du selv har skulle gøre andet end at tale med os. Det er nu virkeligheden for vores medlemmer med en bilforsikring, efter vi har opgraderet vores aftale med SIXT om lejebiler til vores medlemmer.

Den nye aftale betyder, at du som medlem kan få leveret en lejebil direkte hjem til dig eller til et andet sted, hvor det er praktisk for dig, hvis du har været så uheldig at få din egen bil stjålet eller totalskadet. Vi er det eneste forsikringsselskab i Danmark, der tilbyder den ekstra service.

De fleste bilforsikringer tilbyder en lånebil, når man afleverer sin bil til værkstedet efter et uheld. Det vil også stadig være tilfældet hos os. Men er din bil væk, hvis den for eksempel er stjålet eller totalskadet, kan du i stedet få en lejebil fra SIXT. Den bil kan du så selv vælge, hvor du vil have den leveret.

Du må selvfølgelig stadig selv hente den på et SIXT-udlejningssted, hvis det passer dig bedst, men du kan altså også få den leveret, hvor det passer dig bedst.

Ordningen er startet, og de første af vores medlemmer har allerede fået leveret en bil fra SIXT til hjemmeadressen. 

April 2021