Rabat på sommerdæk

Når du har din bilforsikring hos os, får du 10 % rabat på dæk, dækservice og montering hos Euromaster Danmark. Så slipper du for besværet med selv at skulle gøre din bil køreklar til foråret.   

Hvornår skal du skifte til sommerdæk?

I takt med det mildere vejr kommer, er det også tid til at skifte til sommerdæk. Når vejtemperaturen ligger stabilt over 7°, anbefales det at skifte til sommerdæk. Dine dæk er din eneste kontakt til vejen, og de har derfor stor betydning for din generelle sikkerhed i trafikken. 

Hvorfor skal du skifte dæk?

Du opnår større sikkerhed på vejene med sommerdæk – både for dig selv og dine medtrafikanter, fordi sommerdæk er særligt udviklet til at køre på varme veje. De giver dig den korteste bremselængde på både tørt og vådt underlag i sæsonen.

Sommerdækket har færre lameller end vinterdækket, som  skaber mindre rullemodstand. Jo mindre rullemodstand dækket har, jo længere kører du på dit brændstof. Selv om sommerdæk har færre lameller end vinterdæk, har det specialdesignede slidbaner, der effektivt leder vand væk fra dækket og dermed minimerer risikoen for aquaplaning i våde tider.

Vil du have flere gode råd om bedre sikkerhed i trafikken, så læs mere om sikkerhed i trafikken.

Kører du på de rigtige dæk?

Når du er medlem hos os, får du10 % rabat på dæk, dækservice og montering hos Euromaster Danmark

Husk også jævnligt at holde øje med dækkets alder, mønsterdybde, slid og dæktryk, som alle har betydning for din sikkerhed på vejen.

Marts 2022