Suverænt mest anbefalede brand

Lærerstandens Brandforsikring er igen det varemærke, som flest vil anbefale til venner og familie.

Analysehuset YouGov har netop offentliggjort deres årlige rapport over Danmarks mest anbefalede brands. For tredje år i træk indtager Lærerstandens Brandforsikring en suveræn førsteplads med en score på 75,7 foran Mobilepay på andenpladsen med en score på 68,1.

”Når vores medlemmer anbefaler os til deres familie, venner eller kolleger, får man ikke en større blåstempling, og det er naturligvis helt fantastisk at blive placeret øverst på listen over de ti mest anbefalede brands, som bl.a. tæller MobilePay og Mercedes-benz.

Derfor er vi også meget stolte over vores medarbejderes indsats og taknemmelige for, at vores medlemmer anbefaler os. Vi har nogle stærke forsikringsprodukter og lave priser og kan derfor koncentrere indsatsen omkring service, hvilket er medvirkende til, at vi får så godt et resultat”, udtaler Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i LB Forsikring.

Undersøgelsen

YouGov BrandIndex lancerer hvert år en liste over, hvilke virksomheder og brands, der er bedst til at skabe ambassadører, altså kunder, der vil anbefale deres brands. Læs mere om undersøgelsen her

Læs om vores forsikringer, og beregn pris

November 2018