Forældre giver gode råd hele livet. Her er et til de voksne børn

Har du voksne børn under 31 år? Så har vi et råd, du kan give videre: Meld dig ind i Lærerstandens Brandforsikring. Du er dit barns genvej ind – for når du er medlem, kan dit barn også blive det. De skal selv købe forsikringerne og vælge, at de er 'Barn af medlem'.

Giv det gode råd videre, næste gang du taler med dit barn, eller del et link til vores velkomstside med dem.

Her kan dit barn læse mere

Hvorfor vælge os?

Dit voksne barn bliver medlem på lige fod med resten af vores 420.000 medlemmer – og dig. Dit barn får et trygt fællesskab i ryggen til resten af livet, også selvom du melder dig ud. Vi vinder Bedst i test igen og igen, så du kan roligt hjælpe dem indenfor.

Et godt sted at starte

Indboforsikring
En indboforsikring dækker dit barns ting, fx ved indbrud, cykeltyveri og vandskade. Børn, der bor hjemme, er dækket af forældrenes indboforsikring. Er barnet flyttet hjemmefra og bor ikke sammen med en partner eller egne børn, dækker din indboforsikring fortsat, til barnet bliver 21 år. Flytter dit barn fx sammen med en kæreste og er under 21, skal barnet have sin egen indboforsikring, som også dækker kæresten eller en roommate.

Ulykkesforsikring
En ulykkesforsikring giver dit barn erstatning ved varige mén efter en ulykke. Børn er ikke dækket af deres forældres ulykkesforsikring og heller ikke af skolen eller institutionens ulykkesforsikring. Derfor skal de have deres egen børneulykkesforsikring.

Andre forsikringer
Har dit barn en dyr cykel? Brug for hjælp til en sportsskade? Og hvad med rejser? Hvis dit barn har spørgsmål til forsikringer, dækninger og tilvalg, vil vi meget gerne hjælpe. I kan læse mere på vores produktsider eller ringe til os.

Er dit barn 31 eller ældre?

Når børn vil købe forsikringer som ’Barn af medlem’, skal de være under 31 år og have mindst én forælder, der er medlem. Er de under 21, kan de stadig være dækket af dine forsikringer (se FAQ). Er de fyldt 31 år – eller er det et barnebarn – kan vi sikkert finde en anden vej ind. Måske gennem en forening, parforhold eller job. Vi ser frem til også at kunne byde dem velkommen. 

Find en anden vej ind