Vi vinder pris for de mest loyale forsikringskunder i 2017

Det er 6. gang, Lærerstandens Brandforsikring vinder Loyalty Groups Loyalty Award

Prisen bliver givet på baggrund af loyalitetsresultater i undersøgelsen BrancheIndex Forsikring 2017.

Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i Lærerstandens Brandforsikring, siger, om årsagen til, at vi har de mest loyale kunder: Vi har i LB Forsikring, som Lærerstandens Brandforsikring er en del af, et meget højt fokus på medlemstilfredshed.

Vores forsikringsfælleskab er skabt på en tankegang, vi har haft med os siden starten i 1880, der er baseret på gensidighed og fællesskab. Vi er medlemsejede og skal derfor alene betale pengene tilbage til vores medlemmer. Vores fællesskab gør også, at vi er sat i verden for at imødekomme medlemmernes forventninger til forsikringernes indhold, sammensætning mv., og herunder udvikle nye produkter".

På spørgsmålet, hvad det betyder for Lærerstandens Brandforsikring at få en Loyalty Award, svarer Anne Mette Toftegaard: "Det gør os naturligvis meget stolte. Og jeg ved, at vores medarbejdere også er stolte af det.Deres indsats bliver anerkendt og gør en reel forskel i medlemmernes optik.

Loyalty Awarden er selvfølgelig også et bevis på, at vi gør noget rigtigt. Og det skal vi blive ved med. Vi lytter til medlemmernes behov og agerer derefter".

Læs hele artiklen og få mere viden om Loyalty Group

MainLayout.Basket [ ]