For 10. år i træk har Lærerstandens Brandforsikring de mest loyale medlemmer

Med 10 point over gennemsnittet er Lærerstandens Brandforsikring for 10. gang det forsikringsselskab flest danskere vil anbefale til andre.

Loyalty Group tager hvert år temperaturen på danskernes holdninger og loyalitet til forskellige brancher i deres BrancheIndex. I deres undersøgelse af forsikringsbranchen har de bedt godt 3800 forsikringskunder vurdere deres forsikringsselskab på en række parametre som kvalitet for pengene, image, service, tilfredshed og anbefalingsvillighed.

For 10. år i træk lander Lærerstandens Brandforsikring, der er en del af LB Forsikring, på en solid førsteplads med 7 point til ned til nummer to, og vinder årets Loyalty Award.

”Som et medlemsejet forsikringsselskab er tillid og loyalitet fra medlemmerne et af vores vigtigste succesparametre, så vi er meget stolte og glade for at vinde. At det så tilmed er for 9 år i træk, er en helt fantastisk anerkendelse, som vi kun kan takke for, siger CCO i LB Forsikring Steen Holse Andersen, og fortsætter:

”Resultaterne viser samtidig, at vi stadig formår at løfte vores opgave og har fuldt fokus på medlemmerne, selvom 2020 ikke har været et helt almindeligt år. Derfor skal der også lyde en kæmpe ros til alle medarbejdere i LB Forsikring, der knokler hver dag for at give vores medlemmer den bedst mulige oplevelse.”

Med en score på 85 på undersøgelsens Loyalitetsindex er Lærerstandens Brandforsikring 10 point over gennemsnittet for branchen. Samtidig er Lærerstandens Brandforsikring det eneste forsikringsselskab der har vundet 1. pladsen de 10 gange Loyalty Group har fortaget undersøgelsen.