Forsikringsoverblik 2017

Vi sender forsikringsoverblik ud fra 15. november 2017.

Dit forsikringsoverblik viser, hvilke private forsikringer du har, deres aktuelle priser og betalingsoplysninger.

Har du spørgsmål til dit forsikringsoverblik, kan du måske finde svar på dem under ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Har du brug for at se flere detaljer om dækninger, forsikringssummer mv., kan du finde dem på Mit LB.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få mit forsikringsoverblik i e-Boks?

Ja, du kan tilmelde dig direkte via e-Boks

Hvorfor mangler der forsikringer på mit forsikringsoverblik?

Der kan være flere årsager til, at der er forsikringer, som ikke er med på dit forsikringsoverblik, fx:

  • Hvis du har købt nye forsikringer efter den dato, hvor forsikringsoverblikket blev skrevet ud. Datoen står øverst på siden.
  • Hvis der er købt private forsikringer i din ægtefælles/samlevers navn, vil I modtage hver jeres forsikringsoverblik.
  • Hvis du har købt erhvervsforsikringer, fremgår de ikke. Forsikringsoverblikket indeholder dine private forsikringer.

Hvorfor er der forsikringer på mit forsikringsoverblik, som jeg ikke længere har?

Forsikringer, som du har fået slettet efter den dato, forsikringsoverblikket blev skrevet ud, vil fremgå. Datoen står øverst på siden.

Du kan se alle dine aktuelle forsikringer på Mit LB.

Kan jeg få et nyt forsikringsoverblik?

Nej, men du kan se alle dine aktuelle forsikringer og alle detaljer om dækninger, forsikringssummer mv. på Mit LB.

Hvordan bliver mine forsikringer indeksreguleret i 2018?

Prisen på din forsikring følger den generelle prisudvikling. Derfor regulerer vi hvert år din pris op efter et indeks fastsat af Danmarks Statistik. I år er stigningen på 1,54 %.

På overblikket, viser vi den pris, du betalte sidste gang, vi fornyede din forsikring. Hvis du har lavet ændringer inden den dato, som står på forsikringsoverblikket, er det med i den pris, du får vist.

Hvis du planlægger budget, eller du har brug at se den pris, du skal betale næste gang, kan du allerede nu se priser for forsikringer, der bliver fornyet i november og december 2017 på Mit LB.

I slutningen af december kan du også se prisen for 2018 på Mit LB.

Hvorfor er der forskel på aktuel ratepris på forsikringsoverblikket, og det jeg har betalt/skal betale?

Prisoplysningerne på forsikringsoverblikket er inklusiv alle offentlige afgifter, men uden opkrævningsgebyr (6 eller 30 kr.). Alle afgifter og gebyrer fremgår af din betalingsoversigt eller dit indbetalingskort.

Har du forsikringer med forfaldsdato 1. november eller 1. december, skal du være opmærksom på, at aktuel pris er uden indeksregulering for 2017 på 1,35 %.

Prisstigninger, som er varslet særskilt, og som ikke er trådt i kraft endnu, er ikke med i oplysningerne om aktuel pris.

Kan jeg selv ændre mine forsikringer?

Ja, der er flere ting, du selv kan ændre via Mit LB. Klik på din forsikring og på Ændre/beregn police i menuen til venstre.

Her kan du foretage dine ændringer og se den nye pris. Hvis du bekræfter ændringerne på knappen "Videre", vil du i løbet af få dage modtage en ny police i dit medlemsarkiv på Mit LB.

Hvordan ændrer jeg betalingstermin?

Det kan du gøre via Mit LB. Klik på din forsikring og på "Ændre/beregn police" i menuen til venstre.

I boksen Betalingsforhold vælger du den betalingstermin, du ønsker. Bekræft din ændring på knappen "Videre". Du vil i løbet af få dage modtage en ny police i dit medlemsarkiv på Mit LB.

Hvordan udvider jeg min indboforsikring med Indbo PLUS?

Du kan selv udvide din indboforsikring via Mit LB. Klik på din forsikring og på "Ændre/beregn police" i menuen til venstre. I boksen Dækninger vælger du "Ja" i Indbo PLUS.

Klik på "Beregn" og se din nye pris. Bekræft din ændring på knappen "Videre". Du vil i løbet af få dage modtage en ny police i dit medlemsarkiv på Mit LB.

Hvordan udvider jeg min indboforsikring med Rejseforsikring Verden?

Du kan selv udvide din indboforsikring via Mit LB. Klik på din forsikring og på "Ændre/beregn police" i menuen til venstre. I boksen "Dækninger" vælger du "Ja" i Rejseforsikring.

Vi anbefaler, at du udvider Rejseforsikring Verden med afbestillingsforsikringen, der dækker, hvis de afbestiller rejsen fx på grund af akut sygdom.

Klik på "Beregn" og se din nye pris. Bekræft din ændring på knappen "Videre". Du vil i løbet af få dage modtage en ny police i dit medlemsarkiv i Mit LB.

Hvordan køber jeg en ulykkesforsikring?

På hjemmesiden under Ulykkesforsikring kan du beregne og bestille en ulykkesforsikring.

Jeg har tidligere fået brev om, at min ulykkesforsikring bliver delt op i flere policer. Hvorfor er de ikke med i forsikringsoverblikket?

Hvis du har fået et brev fra os om, at alle medforsikrede på din ulykkesforsikring fremover får egne policer, og det ikke fremgår af forsikringsoverblikket, skyldes det, at forsikringsoverblikket blev skrevet ud før ændringerne trådte i kraft.

Du kan se en oversigt over de nye policer på Mit LB, efter den dato, der står i brevet.

Hvordan køber jeg en indboforsikring?

Du kan beregne og bestille en indboforsikring via hjemmesiden under Indboforsikring.

I anbefaler, at jeg køber en indboforsikring, men på mit forsikringsoverblik står der, at jeg har indbosum. Hvorfor det?

Den indbosum, der står oplyst på dit forsikringsoverblik, hører ikke til en indboforsikring, men enten en sommerhus- eller husforsikring.

Kan min ægtefælle/samlever få adgang til mine forsikringer eller omvendt?

Ja, på Mit LB kan du eller din ægtefælle/samlever give fuldmagt til, at I kan se og ændre hinandens forsikringer. Du kan også give en anden person fuldmagt til at se og ændre dine forsikringer.

Læs mere om fuldmagt på Mit LB.

Jeg har tyverialarm. Hvordan får jeg rabat på min indboforsikring?

For at få rabat på din indboforsikring skal din tyverialarm være tilkoblet en godkendt alarmcentral. Se liste over godkendte alarmcentraler.

Har du en tyverialarm, der er tilkoblet en godkendt alarmcentral, skal du tilføje den på din indboforsikring på Min Side.

Klik på din forsikring og på "Ændre/beregn police" i menuen til venstre. I boksen "Rabat" vælger du "Ja" i tyverialarm, og hvilken alarmcentral den er tilkoblet. Klik på" Beregn og se din nye pris". Bekræft din ændring på knappen "Videre". Du vil i løbet af få dage modtage en ny police.

Skal du have penge retur, vil beløbet blive overført til din NemKonto eller modregnet din næste betaling.

MainLayout.Basket [ ]