Flest vil anbefale Lærerstandens Brandforsikring

For 5. gang topper vi årets Brand Advocacy Ranking over mest anbefalede brands i Danmark.

Analysebureauet YouGov har igen i år lanceret en liste over, hvilke virksomheder og varemærker flest vil anbefale til venner og familie, og Lærerstandens Brandforsikring ligger igen i år øverst med en score på 84,8, hvilket er en flot stigning fra sidste undersøgelse i 2019, hvor scoren var 72,4. 

”Vi er et medlemsejet selskab, og derfor er medlemstilfredshed altafgørende for os. Vi er derfor meget stolte af, at vi for femte gang i træk har opnået den ære at være det mest anbefalede varemærke i Danmark. Den største anerkendelse vi kan få af vores arbejde er, at vores medlemmer har lyst til at anbefale os til deres venner og familie ", siger Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i LB Forsikring.

De resterende ni pladser i top-10, er domineret af flere bilmærker, hvor Audi indtager andenpladsen med en score på 83,3 pct., og Mercedes-Benz lander på en tredjeplads med en score på 81,8 pct. Lego er det første ikkebilmærke på listen udover topvinderen og er at finde på 6.-pladsen med en score på 76,3.

Se undersøgelsen her

Læs om vores forsikringer

Juli 2021