God rådgivning, god dækning og gode priser giver tilfredse medlemmer

Par venter på toget, hvor rejseforsikringen og afbestillingsforsikringen også dækker i forbindelse i tilfælde af sygdom.

Vi har glade og tilfredse medlemmer, der sætter pris på vores dækning og rådgivning. Det viser årets måling fra EPSI der har Lærerstandens Brandforsikring solidt i toppen af deres måling af kundetilfredshed i forsikringsbranchen.

En gang om året måler analyseinstituttet EPSI medlems- og kundetilfredsheden i forsikringsbranchen. Og igen i år, kan man se, at det er noget særligt at være medlems-og kundeejet:

 Alle topplaceringerne på listen går til netop de selskaber, der er eget af deres medlemmer og kunder, hvor der ikke er nogen aktionærer, der skal tjene på forsikringstagerne. 

Generelt stiger tilfredsheden med forsikringsbranchen, men for at komme op i toppen af listen, skal man møde ens medlemmer eller kundes forventninger, leverer gode produkter, der giver værdi for pengene og give god kompetent rådgivning. 

Vores mål er at levere gode produkter til skarpe priser blandet med klar, fornuftig rådgivning, når vores medlemmer har brug for det, og det arbejder vi hårdt på hver dag. Derfor er vi både stolte og glade over at være på toppen af listen og et godt stykke over branchegennemsnittet.

EPSI er yderst anerkendt for deres arbejde og har i 20 år målt kundetilfredsheden i Danmark på tværs af en række brancher herunder forsikringsbranchen.

November 2022