Danmarks mest anbefalede brand

Lærerstandens Brandforsikring er fortsat Danmarks suverænt mest anbefalede brand.

Analysehuset YouGov har netop offentliggjort deres nye rapport over Danmarks mest anbefalede brands, hvor Lærerstandens Brandforsikring fortsat indtager førstepladsen.

”Når vores medlemmer anbefaler os til deres familie, venner eller kolleger, får man ikke en større blåstempling, og det er naturligvis helt fantastisk at blive placeret øverst på listen over de ti mest anbefalede brands, som bl.a. tæller LEGO og MobilePay.

Derfor er vi også meget stolte over vores medarbejderes indsats og taknemmelige for, at vores medlemmer anbefaler os. Vi har nogle stærke forsikringsprodukter og lave priser og kan derfor koncentrere indsatsen omkring service, hvilket er medvirkende til, at vi får så godt et resultat”, udtaler Anne Mette Toftegaard, administrerende direktør i LB Forsikring.

Hvert brand er blevet tildelt en score, som er udregnet på baggrund af hvilke brands de adspurgte ville anbefale til venner, familie eller kolleger, og hvilke de ville undgå. Lærerstandens Brandforsikring fik en score på 77,6 efterfulgt at MobilePay på 70,0.

Læs om rapporten her

MainLayout.Basket [ ]