Samlet set bedst på pris og kvalitet

forsikringspakke

Forbrugerrådet Tænk har lavet en analyse af hvilke forsikringsselskaber, der har den bedste og billigste samlede forsikringspakke (indbo-, bil-, ulykke- og husforsikring). Her kåres vi som samlet vinder og Bedst i test.

”Det selskab, der klarer sig bedst, når man kigger på grafikken over, hvordan selskaberne ligger prismæssigt og kvalitetsmæssigt, er Lærerstandens Brandforsikring,” lyder det i det i Forbrugerrådet Tænk Penges december-magasin.

Kåringen er bemærkelsesværdig, fordi vi slet ikke arbejder med samlerabat – modsat andre forsikringsselskaber, der placerer sig godt i testen. Alligevel kan prisen hamle op med de andre forsikringsselskabers samtidig med, at man vel og mærke får den bedste samlede dækning.

”Vi arbejder hele tiden på at skabe de bedst mulige produkter til de bedste priser – det gælder i forhold til det enkelte produkt, men skal også gerne afspejles i den samlede forsikringspakke til vores medlemmer. Vi prioriterer åbenhed og gennemsigtighed i produkter og priser højt og er stolte af, at vores medlemmer har tillid til, at vi kan sammensætte produkterne godt i forhold til deres behov. Samtidig skal det være gennemskueligt, hvad du får og betaler for, og vi giver ikke samlerabat. Derfor er vi stolte af, at vi vinder Bedst i Test – det viser, at vores tilgang virker. Vi er ejet af vores medlemmer, og det handler om at give dem de bedst mulige forsikringer – uanset om det er den samlede forsikringspakke eller hver for sig," lyder det fra administrerende direktør i LB Forsikring, Anne Mette Toftegaard.

Læs hele testen her.

Læs mere om de 4 forsikringer i forsikringspakken

Bilforsikring - se dækningen og beregn din pris
Husforsikring - se dækningen og kontakt os for at få din pris
Indboforsikring - se dækningen og beregn din pris
Ulykkesforsikring - se dækningen og beregn din pris

December 2019

 

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

33 95 76 80

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

Mand sidder i stolen med sin telefon i hånden, hvor indboforsikringen også dækker elektronik.