Glæd dig til endnu mere loyalitetsrabat i 2022

I år kan endnu flere medlemmer se frem til endnu mere loyalitetsrabat. 

Læs om rabatten i 2022

Regnestykket bag rabatten

Loyalitet skal belønnes, når det er muligt – for det er hjertet i et forsikringsfællesskab som vores. Derfor vurderer vores bestyrelse hvert år i december, om vi kan udbetale loyalitetsrabat året efter og hvor meget.

Hvem får rabat?
For at få pengene udbetalt skal du have haft en indboforsikring hos os uafbrudt i mindst 2 år og en rabat på mindst 75 kr. Du får rabat på alle dine forsikringer, dog med få undtagelser*.

Hvor meget får jeg?
Din rabat afhænger af årets rabatsatser, hvor længe du har haft din indboforsikring, og hvor mange øvrige forsikringer du har. Hvis dine forsikringer ændrer sig i løbet af året, kan du først se dit endelige beløb til december.

*Entrepriseforsikring, forlænget rejseforsikring, Falck vejhjælpsdækning, erhvervsforsikringer og kollektive forsikringer.

Glæd dig til endnu mere loyalitetsrabat i 2022

Vi kan allerede nu glæde dig med, at vores bestyrelse i LB Forsikring har besluttet, at du også får loyalitetsrabat i december 2022, og  der er endnu mere at glæde sig til. Vi har nemlig hævet rabatsatserne og sørget for, at endnu flere medlemmer vil få glæde af rabatten.


Læs mere om din rabat i 2022