Glæd dig til endnu mere loyalitetsrabat i 2022

Næste år kan endnu flere medlemmer se frem til endnu mere loyalitetsrabat. 

Læs mere om rabatten i 2022

Sådan fungerer det

  • Bestyrelsen beslutter hvert år i december, om LB Forsikring kan udbetale loyalitetsrabat året efter. Ud fra hvordan det går, fastsætter bestyrelsen rabatsatserne. 
  • For at få del i rabatten skal du have haft en indboforsikring i LB Forsikring uafbrudt i 3 år. Opsiger du din indboforsikring i løbet af året, får du ikke loyalitetsrabat. 
  • Du får rabat på alle de rabatgivende forsikringer (eksklusiv gebyrer og afgifter), som du har betalt for at være forsikret for i året. 
  • Din eventuelle rabat udbetales på din NemKonto i december måned. Her får du også besked om næste års rabat

Forsikringsfællesskab eller forsikringsselskab?

Den grundlæggende mening med forsikring er for os sikkerhed, tryghed og tillid. Et stort og stærkt fællesskab giver netop dét. Derfor vil vi også hellere kaldes et forsikringsfællesskab end et forsikringsselskab – for vi er så meget mere. I LB Forsikring, som Lærerstandens Brandforsikring er en del af, står alle vores medlemmer sammen, og det er god forretning.

Glæd dig til endnu mere loyalitetsrabat i 2022

Vi kan allerede nu glæde dig med, at vores bestyrelse i LB Forsikring har besluttet, at du også får loyalitetsrabat i december 2022.

Næste år bliver der endnu mere at glæde sig til. Vi hæver rabatsatserne, og sørger samtidig også for at endnu flere medlemmer vil få glæde af rabatten.

Læs mere om din rabat i 2022