Vores fællesskab. Din loyalitetsrabat

I LB Forsikring, som Lærerstandens Brandforsikring er en del af, er du fælles om at sikre dig og din familie sammen med næsten 400.000 andre medlemmer. Det er de 400.000, der dækker din ryg, hvis skaden sker. Hvad enten det er et lille uheld. Eller den store katastrofe.

Det er den grundlæggende mening med forsikring: Et stærkt fællesskab giver tryghed. Derfor vil vi også hellere kaldes et forsikringsfællesskab, end -selskab. For i LB Forsikring holder vores medlemmer sammen, og det er god forretning.

Siden 1880 har vi været ejet af medlemmerne. Meningen har siden dengang været, at pengene alene arbejder til fordel for medlemmerne. Det er gået godt, og succesen er fortsat i 2018.

Et godt fællesskab er god forretning - for medlemmerne. Derfor udbetaler vi lige nu loyalitetsrabat til dig og de mange andre medlemmer, der har haft indboforsikring i tre år i 2018 og længere.

Din bestyrelse har sagt JA til rabat i 2019

Ikke nok med, at du lige har fået din rabat for 2018. Men vi kan allerede nu fortælle, at du også får loyalitetsrabat i 2019. Bestyrelsen, som blandt andet består af 3 medlemmer, har netop sagt JA til, at vi også udbetaler rabat i 2019. Dem fordeler vi mellem medlemmer i december 2019.

Hold fast i din indboforsikring; Så er der rabat til dig og andre medlemmer, der har haft den i 3 år i 2019 eller længere. Køber du flere rabatgivende forsikringer, får du naturligvis også rabat for dem. Læs mere om din rabat i 2019

Susanne

- Har haft indboforsikring uafbrudt i 14 år
- Rabatsats for 2018: 5 %
- Betaler 14.400 kr. for familiens forsikringer, ex gebyrer og afgifter
- Får 720 kr. i rabat for 2018

Lars

- Har haft indboforsikring uafbrudt i 4 år
- Rabatsats for 2018: 3 %
- Betaler 25.600 kr. for familiens forsikringer, uden gebyrer og afgifter
- Får 768 kr. i rabat for 2018

Karl

- Har haft indboforsikring uafbrudt i over 20 år
- Rabatsats for 2018: 10 %
- Betaler 8.220 kr. for sine forsikringer, ex gebyrer og afgifter
- Får 822 kr. i rabat for 2018

Medlemmerne

Forsikringsfællesskabet udbetaler i gennemsnit 567 kr. i loyalitetsrabat til medlemmerne i 2018.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke forsikringer får jeg rabat på?

Vi giver rabat på følgende forsikringer, der alle er omfattet af loyalitetsrabatten: indboforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring, rejseforsikring, hundeforsikring, studieforsikring, sommerhusforsikring, sundhedsforsikring, børneulykkesforsikring, motorcykelforsikring, knallertforsikring, campingvognsforsikring, lystfartøjsforsikring, individuel lønsikring og veteranforsikring.

Hvilke forsikringer får jeg ikke rabat på?

Du får ikke rabat på:

 • Ejerskifteforsikringer, vejhjælpsdækning, Falck-abonnement, børnesygdomsdækning og livs- og pensionsforsikring, fordi vi er formidler af forsikringerne.
 • Erhvervsforsikringer og kollektive forsikringer, fordi det kun er dine private forsikringer, der er omfattet af rabatten.
 • Forlænget rejseforsikring og entrepriseforsikring, fordi det er korttidsforsikringer.

Kan jeg se min Loyalitetsrabat på Min Side?

Du kan ikke se rabatten for i år på Min Side fordi vi først præcist kan oplyse din rabat på udbetalingstidspunktet. Men du kan se, hvad du tidligere har fået i anciennitetsrabat.

Hvorfor får jeg loyalitetsrabat?

Lærerstandens Brandforsikring, som er en del af LB Forsikring, er baseret på en tankegang, der handler om gensidighed og fællesskab. Og fordi vi er medlemsejet, arbejder pengene alene til fordel for dig og alle medlemmerne.

Ligesom du kan regne med os, når uheldet er ude, så skal du også belønnes for at være en trofast del af forsikringsfællesskabet med at få en årlig rabat fra os.

Hvordan fastsætter I loyalitetsrabatten?

Bestyrelsen vurderer en gang om året i december, om vi udbetaler rabat. Det gør bestyrelsen på baggrund af en samlet vurdering af, hvordan det går i LB Forsikring:

 • Forsikringsdriften
 • Investeringer
 • Egenkapital
 • Konkurrencesituationen

Kommer der loyalitetsrabat hvert år?

Vores bestyrelse vurderer en gang om året i december, om vi udbetaler rabat. Det gør bestyrelsen på baggrund af en samlet vurdering af, hvordan det går i LB Forsikring:

 • Forsikringsdriften
 • Investeringer
 • Egenkapital
 • Konkurrencesituationen

Hvor kan jeg se, hvor længe min indboforsikring har været i kraft?

Det oplyser vi i brevet, du har fået. Men du kan også se det på Min Side. Find din indboforsikring og se datoen for, hvornår den er trådt i kraft.

Får min ægtefælle/samlever også rabat?

Ja, I får begge rabat på jeres forsikringer, da I har en indboforsikring for jeres husstand. Rabatten skal dog være over 75 kr.

Hvornår starter jeg med at få rabat?

Det gør du det år, din indboforsikring fylder 3 år.

Er procenterne faste?

Bestyrelsen fastsætter rabatsatser hvert år i december, ud fra hvordan det går i LB Forsikring.

Får jeg rabat på forsikringer, som jeg opsiger i løbet af året?

Ja, det gør du, bortset fra hvis du opsiger din indboforsikring. Du får rabat på det, du har betalt for dine rabatgivende forsikringer uden gebyrer og afgifter.

Er loyalitetsrabatten en del af de generelle forsikringsbetingelser

Loyalitetsrabatten er ikke en del af LB Forsikrings generelle forsikringsbetingelser. Vi kan når som helst efter 2018 ændre ordningen. Rabatten for 2019 vil blive meldt ud i december 2018.
MainLayout.Basket [ ]