Customer service

Har du spørgsmål til et brev eller en e-mail fra os?

Vi sender løbende e-mails og breve ud til alle jer medlemmer, men i øjeblikket er nogle af vores henvendelser desværre fejlagtige eller misvisende.


Herunder kan du se, hvilke breve og mails, der kan være havnet uhensigtsmæssigt hos dig, og hvordan du skal forholde dig. I de fleste tilfælde er din situation helt uændret.

Spørgsmål og svar

Jeg har fået en e-mail om, at der er digital post på Min Side, men jeg kan ikke finde den

Nogle af vores medlemmer har fået en e-mail om, at der er ny digital post på Min Side. I nogle tilfælde er e-mailen sendt ud en uge for sent, og den digitale post vil derfor ikke være ny. Måske har du allerede set den.

Vi anbefaler, at du logger på Min Side og kigger i dokumentoversigten – det øverste dokument er det nyeste og det, vi har sendt dig en e-mail om. Vi beklager denne forsinkelse.

Jeg har modtaget et brev fra jer med overskriften "Betaling af din forsikring". Hvad skal jeg gøre?

Er dine forsikringer allerede tilmeldt Betalingsservice, og har du fået et brev fra os med en opkrævning, skal du ikke gøre noget.

Indeholder brevet ikke en FI-streng (den række af tal, der indtastes for at betale forsikringen), er policen tilmeldt Betalingsservice.

Er du i tvivl, om din forsikring er tilmeldt Betalingsservice, kan du også tjekke det på Min Side under den enkelte forsikring.

Du kan se et eksempel på brevet her (som er uden FI-streg):

Jeg har fået en rykker, men jeg har betalt forsikringen. Hvad gør jeg?

Har du fået en rykker for betaling af din forsikring, selv om du allerede har betalt forsikringen, er det højst sandsynligt en fejl, og du vil stadig være forsikret.

Vi vil dog gerne høre fra dig, for at være sikker på, at dine forhold er, som de skal være.

Skriv til os på indbetaling@lb.dk

Oplys os om dit medlemsnummer og betalings ID (den FI kode, du indtaster for at betale regningen). I nedenstående eksempel skal vi bruge 1224351.  

 +71 < 000000001224351 +89673429<
 

Vi vender tilbage snarest muligt. På forhånd tak.

MainLayout.Basket [ ]