Historien om fællesskabet

Forsikring handler om fællesskab

Hvad er meningen med forsikring egentlig? Det er, at vi ved, at vi er dækket ind og ikke skal bekymre os om regningen, hvis uheldet er ude. Den klarer forsikringsselskabet.

Men hvordan nåede vi så langt? Og hvem er det egentlig, der betaler? Sandheden er, at der ikke ville være nogen til at betale, hvis vi ikke var mange, der betalte lidt hver især. Var det ikke for dig og alle os andre, ville forsikring slet ikke findes. Og derfor er meningen med forsikring først og fremmest, at vi er fælles om at sikre hinanden.

Det er grunden til, at vi kalder os et forsikringsfællesskab. Og grunden til, at vores kunder ikke er kunder, men medlemmer. For os handler forsikring også om fagfællesskaber – om dig og dine kolleger, og om at I fortjener de bedste forsikringer. Det er vi sat i verden for at give jer – af en gruppe lærere, der tilbage i 1880 gik sammen om en brandforsikring. Den blev billig og god, fordi de i fællesskab gik sammen.

Resultatet er i dag et stærkt, solidt forsikringsfællesskab med fordele, hvor medlemmerne giver tryghed og værdi til hinanden, og hvor vi skal gøre os umage for at give medlemmerne mere, end de forventer. For vi er kun til i kraft af medlemmerne.