Vi søger altid at give dig dækning

Vi vil egentlig helst være så gode til at hjælpe med at forebygge skader, at vi blev overflødige. Men er skaden sket, forsøger vi altid at finde dækningsmulighed frem for at give afvisning. Vi har tillid til dig, når du kommer til os – og vi er meget grundige og har fagligheden i orden, når vi undersøger og behandler din sag. 

Anbefalet af Forbrugerrådet TÆNK

Vores husforsikring har i flere år fået anerkendelse af Forbrugerrådet Tænk Penge for både dækning og pris. Forbrugerrådet tester 15 forsikringsselskaber, og senest i 2018 var husforsikringen hos LB Forsikring bedst i test – mens vi i 2019 fik forbrugerrådets anbefaling som forsikringen ’til de forbrugere, som ønsker den bedst mulige dækning til en pris blandt de billigste’. 

Her er du ikke kunde, men medlem

LB Forsikring begyndte som et fællesskab, og det er vi også i dag. Det betyder, at du er medlem og medejer. Vi er til for dig og alle de andre medlemmer, og vi har ikke aktionærer, der skal tjene på os. Vores overskud bliver brugt på at sikre vores medlemmer og udbetale erstatning. Og vi gør, hvad vi kan, for at hjælpe med at forhindre skader og tab.

Hør om dine muligheder og få din pris

33 95 76 80

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

 

Forebyggelse er bedre end skader

Vi kan ikke hjælpe dig uden om skader. Men vi kan hjælpe dig godt igennem dem. Og vi vil gerne gøre vores til, at du undgår skaderne, fx ved at vedligeholde huset og haven. Det forebygger ikke kun skader – manglende vedligeholdelse kan også have betydning for, hvordan forsikringen dækker, og hvad du kan få erstattet.