Få dækket dine udgifter

Hvis du får brug for behandling

Du kan få dækket nødvendige udgifter op til 7.400 kr. (2022) til behandling hos fx læge, fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog.

Hvis du får en tandskade

Du kan få dækket rimelige udgifter til tandbehandling. Fx hvis du slår tænderne ved et fald.

Hvis du kommer til skade på MC eller scooter

Du er automatisk dækket, når du kører på motorcykel eller scooter. Godt for dig, der kører jævnligt – og godt for dig, der er spontan på ferien, til sportsarrangementer eller festlige lejligheder.

… eller få erstatning

Hvis din skade er permanent

Inden for ulykke taler vi om méngrad, som måles i procent – det vil sige, i hvor høj grad din skade er permanent. Jo lavere méngrad du vælger, jo mindre skade skal der til, for at du kan få erstatning. Du kan vælge at være dækket allerede fra 5%.

Hvis du bliver indvalid efter farlig sport

Vi dækker invaliditet som følge af en ulykke, der er sket, mens du har lavet farlig sport på ikke-professionelt niveau. Fx boksning, faldskærmsudspring, motorløb og dykning.

Hvis du mister livet

Vi udbetaler dødsfaldserstatning til dine efterladte, hvis ulykken er direkte dødsårsag og ikke er sket under farlig sport,  og hvis dødsfaldet sker inden for 1 år efter ulykken. Børn har en fast begravelsesdækning på 50.000 kr., men er et tilvalg for voksne.

Børn skal have deres egen

Engang var børn dækket af deres skole eller institutions ulykkesforsikring, hvis de kom til skade eller blev alvorligt syge. Det er de ikke længere. Derfor er det en rigtig god idé at forsikre både små og store børn.

 

Beregn pris

Hele døgnet

Med en heltidsdækning er du dækket hele døgnet. Det betyder, at du er ekstra godt dækket, hvis din ulykke sker arbejdstiden, hvor du også er dækket af arbejdsskadeforsikringen.

Når du har fri

Med en fritidsdækning er du ikke dækket i din arbejdstid, kun i fritiden. Er du studerende, er du dog dækket hele døgnet med en fritidsdækning.