Billig ulykkesforsikring til studerende

Det kan være fristende for dig som studerende at spare på forsikringer for at slippe for udgiften. Men ulykkesforsikringen til studerende kan give dig økonomisk dækning, hvis du selv får en skade i forbindelse med en ulykke.

En ulykkesforsikring til studerende kan blive din redning, hvis du kommer så slemt til skade, at du får varige mén. Ulykkesforsikringen giver dig et engangsbeløb, som du frit kan bestemme, hvad skal gå til. Det kan fx være til at forsøde tilværelsen eller til udgifter, hvis du skal have installeret hjælpemidler i dit hjem som følge af invaliditet.  

Hvorfor er en ulykkesforsikring til studerende vigtig?

Som studerende har du ofte ikke så mange penge mellem hænderne, og derfor handler en stor del af de økonomiske overvejelser ofte om, hvor du kan spare mest. Vi oplever, at nogle studerende vælger at spare på fx indbo- og ulykkesforsikringer, men hvis uheldet er ude, er det rigtigt surt ikke at være forsikret. Vores ulykkesforsikring til studerende kan være din redning, hvis du kommer ud for en ulykke, som kræver udgifter til fx fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog.  

Hvad dækker vores ulykkesforsikring til studerende?

Ulykkesforsikringen til studerende indeholder de samme dækninger som vores normale ulykkesforsikring, fx:  

  • Varige mén: Ulykkesforsikringen til studerende giver dig ret til erstatning ved ulykkestilfælde.
  • Tillægserstatning: Giver ret til dobbelterstatning ved varigt men efter et ulykkestilfælde på over 30%.
  • Tandskader: Vores ulykkesforsikring til studerende dækker skader på dine tænder.
  • Farlig sport: Forsikringen dækker invaliditet som følge af ulykkestilfælde opstået under udøvelse af farlig sport.

Du er dækket hele døgnet, uanset om ulykken sker på studiet, arbejdet eller i fritiden.

Særlige fordele til studerende hos os

Når du er studerende, har du mulighed for at købe en samlet studieforsikring. Studieforsikringen indeholder indboforsikring inklusive rejseforsikring i hele verden og ulykkesforsikring. 

Som studerende får du en særlig rabat, som sikrer en ekstra billig ulykkesforsikring, indboforsikring og rejseforsikring. 

Vi er ikke i tvivl om, at du som studerende forstår vigtigheden af en ulykkesforsikring – men måske finder du hele forsikringsmarkedet forvirrende og uigennemskueligt. Men det er slet ikke så kompliceret, som du tror – og vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. 

Du kan læse mere om vores studieforsikring  og beregne din pris. Du er også altid velkommen til at ringe til os.