Billig indboforsikring til studerende

Mange studerende frygter tanken om, at deres cykel eller mobiltelefon bliver stjålet. Som studerende kan det være svært at få råd til at betale uventede udgifter – især hvis der er tale om dyre ting.

En indboforsikring til studerende kan hjælpe dig, hvis du uheldigvis får stjålet fx din cykel eller mobiltelefon. Til studerende har vi en studieforsikring, som er en samlet indboforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring.

Særlige fordele til studerende hos os

Du køber din studieforsikring på normale vilkår, men som studerende får du rabat på prisen – og derfor en ekstra billig indboforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring.

Du kan læse mere om vores studieforsikring her.

Indboforsikring til studerende – hvorfor er det vigtigt?

Mange studerende overser vigtigheden af en indboforsikring og omkring en tredjedel af unge mellem 21 og 24 år vælger den fra ifølge Forsikring og Pension. Men indboforsikringen kan være utrolig nyttig – uanset om man er studerende eller ej. Indboforsikringen er din primære forsikring og dækker både dit personlige ansvar og sikrer dine ting.

Flere og flere udsættes for lomme- og tasketyverier. Her kan indboforsikringen til studerende hjælpe dig - den dækker nemlig bl.a. dine ting, hvis der sker dem noget. Indboforsikringen til studerende dækker dog ikke kun ved tyveri. Den dækker fx også ved indbrud, brand eller hærværk i din bolig.

Indboforsikringen til studerende indeholder samtidig en ansvarsforsikring, der dækker, hvis du gør skade på andre eller deres ting.

Hvad dækker vores studieforsikring?

Vi tilbyder en studieforsikring med omfattende dækning, til en billig pris. Den passer til de fleste studerendes forsikringsbehov. Med en studieforsikring hos os får du følgende forsikringer i en samlet pakke:

  • Indboforsikring: dækker dine ting, fx din cykel eller computer.
  • Ulykkesforsikring: dækker dig i tilfælde af uheld, også hvis du dyrker farlig sport.
  • Rejseforsikring: dækker i hele verden – også i USA.

Få ekstra fordele med Studieforsikring EKSTRA

Er du medlem af Lærerstuderendes Landskreds, Pædagogstuderendes Landssammenslutning eller DM, får du følgende ekstra fordele:

  • 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri.
  • Heltidsdækning på ulykkesforsikringen.
  • Et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet.

Med en studieforsikring hos os får du omfattende dækning til en god og billig pris.

Læs mere om vores studieforsikring her og beregn din pris. Du er også velkommen til at ringe til os.