Til dig der er medlem af Handelsskolernes Lærerforening

Når du har en uddannelse som lærer, undervisning som hovederhverv eller en universitetsuddannelse inden for humaniora (fx cand.mag.), samfundsfag, teologi eller naturvidenskab, kan du købe private forsikringer hos Lærerstandens Brandforsikring

Om Lærerstandens Brandforsikring

Lærerstandens Brandforsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Bauta Forsikring og Runa Forsikring og er Danmarks tredje største forsikringsselskab på privatmarkedet.

Få tilbud på forsikringer

Vi tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke.
Hør mere om mulighederne og få din pris

33 95 76 80

Bliv ringet op

Medlemsejet

Hos Lærerstandens Brandforsikring er du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig. Vi forbedrer forsikringerne og sætter priserne ned, hvis det går godt. Målet er at sikre dig den bedste dækning til en fordelagtig pris. Og du kan forvente at få en god service og tillidsfuld skadebehandling.

Vi giver ikke samlerabat, når du skifter til os, som mange forsikringsselskaber gør. I stedet belønner vi dig for at være en trofast del af forsikringsfællesskabet med at få en årlig loyalitetsrabat fra os, når du har haft en indboforsikring i 3 år.

MainLayout.Basket [ ]