Chat er god medlemsservice

De digitale medier gør os i stand til selv at søge information om produkter – uden at vi nødvendigvis også behøver at ringe op eller stå i en fysisk butik. Derfor handler det som organisation om at nå og dermed yde en god service overfor medlemmerne der, hvor de er.

Det er afsættet for Lærerstandens Brandforsikrings beslutning om at gå live med en chat på hjemmesiden og ’Min side’, som er medlemmernes egne sider.

”Med en chat har vi mulighed for at yde en proaktiv medlemsservice via personlig betjening med hurtigt svar og ved at være tilgængelige der, hvor medlemmerne forventer det”, siger marketingchef, Kristine Mikkelsen, fra Lærerstandens Brandforsikring.

Chatten er tilgængelig på alle sider. Bag skærmen sidder medarbejdere, som er klar til at rådgive medlemmerne. Chatten har kørt i en ’pilot’-fase fra 1. dec. 2017 – 28. feb. 2018, hvor der i alt har været 3.338 chats i perioden. Spørgsmålene spænder vidt, men alligevel har 73 % fået direkte svar på deres spørgsmål, og de resterende er blevet henvist til fx skadeafdelingen for mere hjælp. Chatten er nu i endelig drift.