Hvorfor vælge os?

Hos os bliver du en del af et trygt fællesskab, hvor medlemmerne altid kommer først – og hvor vi står sammen i tykt og tyndt. Du får forsikringer med flotte Bedst i test-kåringer i ryggen, og har du brug for hjælp, er vores prisvindende digitale løsninger en hurtig genvej, både for dig og for os.

Et godt sted at starte

Indboforsikring
En indboforsikring dækker dine ting, fx ved indbrud, cykeltyveri og vandskade. Bor du stadig hjemme, er du dækket af dine forældrenes indboforsikring. Er du flyttet hjemmefra og bor ikke sammen med en kæreste eller egne børn, dækker dine forældres indboforsikring fortsat, indtil du bliver 21 år. Flytter du fx sammen med en kæreste og er under 21, skal du have sin egen indboforsikring, som også dækker kæresten, hvis I bor sammen, eller fx en roommate.

Ulykkesforsikring
En ulykkesforsikring giver dig erstatning ved varige mén efter en ulykke. Du er ikke dækket af dine forældres ulykkesforsikring og heller ikke af skolen eller institutionens ulykkesforsikring. Derfor skal du have din egen børneulykkesforsikring.

Andre forsikringer
Har du en dyr cykel? Har du brug for hjælp til en sportsskade? Og hvad med rejser? Vi er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til dine nye forsikringer, dækninger og tilvalg. Kig selv forbi vores produktsider eller ring til os.

Se alle forsikringer

Er du 31 eller ældre?

Hvis du vil købe forsikringer som ’Barn af medlem’, skal du være under 31 år og have mindst én forælder, der er medlem. Er du under 21, kan du være dækket af dine forældres forsikringer endnu (se FAQ). Er du fyldt 31 år – eller barnebarn af et medlem – kan vi sikkert finde en anden vej ind til dig. Måske gennem en forening, din kæreste eller dit job. Læs gerne om dine muligheder, så vi også kan byde dig velkommen.   

Find en anden vej ind

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

33 48 51 09

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

Mand sidder i stolen med sin telefon i hånden, hvor indboforsikringen også dækker elektronik.