Telefonerne er lukket i dag

I dag er hele virksomheden ekstraordinært lukket på grund af strategidag, derfor kan du ikke ringe til os.

Skriv i stedet til os her

Eller ring i morgen, når vi åbner kl. 8.30, hvor vi vil glæde os til at hjælpe dig.

Vil du anmelde en skade eller tjekke dine forsikringer, kan du gøre det på Min Side. 

Det handler om tillid. Og om loyalitet.

I Lærerstandens Brandforsikring er du ikke bare medlem. Du er også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene altid arbejder til fordel for dig.

Vores mål er at sikre dig den lavest mulige pris og den højest mulige erstatning. Det kan vi i kraft af fællesskabet, hvor relationen bygger på fælles værdier og tillid.

Tjener vi for meget på en forsikring, kommer det også dig til gode, enten ved at vi sænker priserne eller forbedrer dine forsikringer.

Vi giver ikke samlerabat, når du skifter til os, som mange forsikringsselskaber gør. I stedet belønner vi dig årligt med en rabat på dine forsikringer, når du har været medlem i en årrække.

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

33 95 76 82

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

Du kan også selv beregne din pris her på skærmen

Beregn Pris

Det handler om historien. Om Carl Simonsen fra Spejlsby på Møn.

Det hele startede i 1880 på Møn, hvor førstelærer Carl Simonsen fik ideen til at danne en brandforsikring for lærere. En forsikring, der var billigere, hvis lærerne vel at mærke stod sammen. Og tilmed en forsikring, hvis overskud kunne komme afdøde læreres trængende efterladte til økonomisk hjælp. En medmenneskelig og gensidig tilgang var i fokus, og det er det stadig den dag i dag.

Lærerstandens Brandforsikring, som er en del af LB Forsikring, er i dag blevet Danmarks 5. største forsikringsselskab* på det private forsikringsmarked.

*Kilde: Forsikring og Pensions opgørelse af markedsandel baseret på de forsikringer, LB Forsikring tilbyder (4. kvartal 2015).