For dig, der er pædagog eller arbejder inden for pædagogområdet

Hos os kan du få dækket dine behov for private forsikringer.

Forsikringsfællesskab med mening

Du bliver medlem og en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at pengene arbejder alene til fordel for dig og de andre medlemmer.

Vores mål er at sikre den lavest mulige pris og den højest mulige erstatning. Det betyder også, at du kan forvente at få en god service og tillidsfuld skadebehandling.

Bedst i test flere gange i træk

Forbrugerrådet Tænk Penge har flere gange kåret vores forsikringer Bedst i test eller anbefalet vores forsikringer målt på pris og dækning.

Bestil tilbud på forsikringer

Læs mere om vores forsikringer her og beregn din pris:

Du kan beregne pris og købe de fleste af vores forsikringer direkte via vores hjemmeside. Du er også velkommen til at ringe til os på 33 11 77 55.

Kollektiv lønsikring

Er du medlem af BUPL og BUPL-A, er du automatisk omfattet af en kollektiv lønsikringsordning, kaldet Lønsikring, der trådte i kraft den 1. juli 2017.

Skulle du miste dit job, betyder det, at du kan supplere dine dagpenge med Lønsikring, så du i en periode kan bevare op til 90 % af den indtægt, du havde, før du blev ledig.

Lønsikring er et samarbejde mellem BUPL og Lærerstandens Brandforsikring.

Læs om Lønsikring

Lønsikring EKSTRA

Har du en løn, der giver mulighed for mere end 3.500 kr. om måneden i lønsikring, kan du købe Lønsikring EKSTRA hos os, som er en individuel lønsikring, hvor du kan sikre dig for mere, hvis du bliver ledig.

Læs om Lønsikring EKSTRA

Få din pris, når du ringer til os. Eller bestil et opkald

33 95 76 80

Tak for din opkaldsbestilling.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt.

Vi oplevede en fejl. Venligst tjek dine indtastninger.

Mand sidder i stolen med sin telefon i hånden, hvor indboforsikringen også dækker elektronik.