Terror i Istanbul lufthavn

Atatürk Lufthavn i Istanbul er den 28.06.16 blevet angrebet af selvmordsbombere. Der er flere dræbte og sårede personer. Lufthavnen er genåbnet, men der er risiko for uregelmæssigheder i flytrafikken.

Udenrigsministeriet har opdateret rejsevejledningen for Tyrkiet, og rejser til Tyrkiet frarådes ikke på nuværende tidspunkt. Afbestillingsforsikringen dækker derfor ikke afbestilling af rejser til Tyrkiet som følge af terrorangrebet. Vi følger situationen og vil løbende opdatere vores hjemmeside, hvis situationen ændres.

Har du som rejsende behov for akut hjælp, kan du kontakte Falck på tlf. + 45 70 15 55 00 døgnet rundt.

Sådan dækker Rejseforsikring Verden, hvis din flyrejse bliver påvirket

Er dit fly forsinket
Rejseforsikring Verden dækker, hvis dit fly bliver forsinket mere end 5 timer i forhold til det forudbestilte afrejsetidspunkt.

Du kan få dækket rimelige og nødvendige ekstraudgifter med højst 1.300 kr. pr. sikret pr. påbegyndt døgn, forsinkelsen varer, dog højst 5.200 kr. i alt pr. sikret.

Hvis du kommer for sent til dit fly

Rejseforsikring Verden dækker, hvis du efter afrejse, uforskyldt og uforudseeligt kommer for sent til dit fly.

Du kan få dækket rimelige og nødvendige ekstraudgifter til transport, kost og ophold med højst 15.000 kr. pr. sikret.

I begge situationer er det vigtigt, at du gemmer kvitteringer for dine ekstraudgifter. Efterfølgende kan du kontakte os pr. telefon og få oprettet en sag eller du kan anmelde skaden på Min Side