Rejs trygt - hold dig opdateret her

Her på siden kan du se, hvordan du er dækket af din rejse- og afbestillingsforsikring ved kommende rejser i forbindelse med Coronavirus. Find svar under ’Spørgsmål til rejseforsikringen og Coronavirus’.

Du kan måske også finde svar på dine spørgsmål i vores chatbot

Har du problemer med din hjemrejse pga. corona?

Vi udvider dækningen af vores rejseforsikring til i en periode også at omfatte rimelige og nødvendige ekstraudgifter, hvis du på grund af nedlukning og indstilling af flytrafik relateret til Coronavirus ikke når din hjemrejse. Fx udgifter transport, hotelophold og ny hjemrejse. Dækningen gælder for rejser bestilt før den 2. december 2021 og gælder foreløbigt til den 31. december 2021.


1. Du skal ud at rejse

Sørg for at du har både en rejse- og en afbestillingsforsikring, så du er dækket, fra du bestiller din rejse, til du er hjemme fra rejsen igen.


Læs om rejseforsikringen


2. Din rejse bliver aflyst

Det er en god idé at have en afbestillingsforsikring (tilvalgt til rejseforsikringen) i tilfælde af, at du må afbestille din rejse. Den dækker fra det tidspunkt, du bestiller rejsen og indtil afrejse fra Danmark.

 

Læs om afbestillingsforsikringen


3. Sygdom før rejsen

Har du været syg op til afrejse, kan det påvirke din dækning på rejseforsikringen. Se her om du har brug for en medicinsk forhåndsvurdering inden din rejse.


Læs om forhåndsvurdering, og tag testen

Tjek dine forsikringer på Min Side

Se, om du har de nødvendige forsikringer på Min Side, inden du planlægger din næste rejse. Har du din indboforsikring hos os, men har du afmeldt rejse- og/eller afbestillingsforsikringen, kan du tilføje dem via din indboforsikring på Min Side.


Log på Min Side

Er der restriktioner på dit rejsemål?

Vær opmærksom på, at du selv er ansvarlig for at undersøge eventuelle restriktioner for indrejse på rejsemålet – og for at følge de danske myndigheders retningslinjer for test og isolation efter hjemkomst. Se mere her

Har du stadig brug for hjælp?

Spørg vores chatbot Elba om spørgsmål til ferierejser og rejse- og afbestilingsforsikringen i en tid med coronavirus døgnet rundt.

Kundeservice