LB Boligalarm

Som medlem hos os kan du nu passe ekstra godt på din familie og bolig. Med LB Boligalarm nedsætter du risikoen for brand og indbrud og giver tyven mindst muligt spillerum.

Vi tilbyder LB Boligalarm i samarbejde med Falck. LB Boligalarm er opkoblet til kontrolcentralen hos Falck og inkluderer også fri vagtudrykning i abonnementet.

Fri installation og fast lav specialpris
Du får alarmen installeret uden beregning og det løbende abonnement til absolut lav specialpris. Din medlemspris er afhængig af sikrede areal. Falck opsætter alt nødvendigt udstyr for at sikre din bolig.

Husk også, at vi giver rabat på din indboforsikring, når du installerer LB Boligalarm.

Her er, hvad du får:

Boligalarm fra Falck

Bestil LB Boligalarm

Tryghed til dig og din familie
Alarmløsningen sikrer alle yderdøre, ovenlysvinduer, nødvendige rum osv. Den indeholder røg- og fotosensor samt opkobling til kontrolcentral. Og så er der ikke mindst fri vagtudrykning inkluderet i abonnementet. Det skaber tryghed for dig og din familie.

Nem at betjene
Alarmen betjener du med nyeste muligheder inden for sms, app, betjeningspanel og fjernbetjening. Med app’en kan du tage billeder af aktiviteten i huset. Går alarmen, får du automatisk sendt billeder af ubudne gæster til din smartphone. Nemmere bliver det ikke.

Kurv: [ ]